Zmena farby pozadia – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zmena farby pozadia – Pascal – Fórum – Programujte.comZmena farby pozadia – Pascal – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vytvořte si vlastní webové stránky. Snadno, rychle a levně přes Saywebpage.com
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Twit
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 10. 2016   #1
-
0
-

Ahoj,zaujima ma ako zmenim farbu pozadia v FPC, pouzil som funkciu TextBackground ,ktorá mi však zmeni farbu len tam,kde mam nieco napisane,zaujimave je ,ze v mojom programe ,v menu sa mi ta farba ukazuje iba tam,kde mam nejake znaky,no po zavolani funkcie na vynasobenie matice sa mi zmeni farba na cele okno ,vedeli by ste mi niekto poradit? Vďaka :)

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.31.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
20. 10. 2016   #2
-
0
-

#1 Twit
Mělo by to fungovat tak, že když nastavíš barvu pozadí a smažeš obrazovku (ClrScr;), tak se použije aktuální barva pozadí...

Že ty před výpisem vynásobené matice mažeš obrazovku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Twit
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 10. 2016   #3
-
0
-

Ahá ,máš pravdu ,použil som po načítaní ClrScr ,čiže keď chcem zmenit pozadie tak najskor zmením farbu a potom použijem ClrScr . Díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.29.–
peter
~ Anonymní uživatel
3526 příspěvků
20. 10. 2016   #4
-
0
-

Gotoxy nepise mezeru, pouze posune kurzor na misto v pameti.
Znak je znak, nakresli se s novym nastavenim.
ClrScr vypise vsude mezeru a tim docili smazani obrazovky.
Dalsi moznost je, mit v pameti vlastni tabulku (pole, string) znaku pro obrazovku a celou ji vypsat. po presunuti kurzoru na [0,0]. ClrScr totiz vse smaze, tak to dela takovy neprijemny blikavy efekt.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:69f7:c1...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Zmena pozadia buttona — založil bbeni

Posúvač-zmena farby — založil echo112

Zmena farby pod kurzorom — založil dartanan

Pygame -obrazok bez pozadia — založil Tinux

Zistenie farby pixela — založil dex3

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý