GTA San Andreas Steam verze +Modifikace GGMM – Hry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

GTA San Andreas Steam verze +Modifikace GGMM – Hry – Fórum – Programujte.comGTA San Andreas Steam verze +Modifikace GGMM – Hry – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
adamjohnson0
Newbie
20. 10. 2016   #1
-
0
-

Dobrá, asi hodinu jsem hledal nějaký topic s GTA SA ale nenašel, jen obsáhlou diskusi s GTA4, no nevadí.
Jde mi o tohle: kdysi dávno, když jsem ještě neměl originálku, tak jsem přes GGMM ládoval auta do SA bez problému. Jenže jsem si doplňil sbírku gta na Steamu a koupil tam v akci SA. Je sice hezké, že je ve verzi 3.0 (která nevím co přináší), na win XP stejně občas nestabilní, na w7 zatím bez problému, ZATÍM. No jenže GGMM mi nejde rozjet. Včera jsem to koumal asi půl dne a přišel na to, že spouštěcí soubor v neoriginální hře (a asi i krabicovce) má název gta_sa.exe, čili s podtržítkem a s tím GGMM funguje, jenže Steamácká verze má název gta-sa.exe, a kvůli tomuto se GGMM nedaří spustit, jal jsem se tedy přejmenovat ten exáč na podtržítko, abych GGMM rozjel a nandal tam jedno auto, musel jsem exáč přejmenovat změt, ptz steam nebyl schopen rozjet hru (logicky), no jenže po přejmenování to spadlo při načítání sejvu. Takže bylo nutno "verify integrity of game cache" a stažení cca 500 MB aby hra znovu fungovala. Zkoušel jsem i novější verzi GGMM 2.3, ale ta taky nefunguje, navíc to vypadá, že ani Steam hra s modifikacemi nebude fungovat, nic moc jsem o tom nikde nenašel, neřešil už to někdo? Se*e to vůbec dneska někoho z vás u tak staré hry? (když už se tak slušně zeptám :D) 

Chtěl jsem se prostě odreagovat u staré dobré hry, okořenit si ji pravými modely aut svých předloh (o což jsem se pokoušel už kdysi, je to parádní, pokud modely fungují a nahrazují ty správné předlohy), dokonce hrát originál, ptz jsem dosud mel jen ilegal verzi (na které ale vše funguje), teda mělo by, když jsem vedle Steam verze nainstaloval ještě tu *ehm* verzi a nahodil tam model, tak mi to taky spadlo, nevím, možná jsem udělal něco špatně, ale znovu jsem to nezkoušel, ptz ani nevím, jestli je dobrý nápad mít dvě verze v PC vedle sebe (možná nefunguje ten save ze steam 3.0 verze SA na tu ilegall verzi?!)

Tags: Photoshop fórum, best ringtones downloads, guitar ringtone

Nahlásit jako SPAM
IP: 2405:4800:12cc:a463:3411:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Modifikace XML — založil Petr Janarik

Modifikace prispevku — založil Aboutlukin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032018 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý