Jquery animate toggle v Javascripte – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jquery animate toggle v Javascripte – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJquery animate toggle v Javascripte – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Koder0
Newbie
11. 11. 2016   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.233.–
Koder0
Newbie
11. 11. 2016   #2
-
0
-

Okej takze k niecomu som sa dopracoval, k niecomu takemuto :D https://jsfiddle.net/37kxhvjr/

Ale mam tam dalsi problem, ked sa stranka prvy krat nacita tak tlacitko Click funguje az na druhy krat. 
Nejake napady ?
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.233.–
Řešení
weroro0
Návštěvník
14. 11. 2016   #3
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Takto nejak by ti to nestačilo? https://jsfiddle.net/37kxhvjr/2/

Viem nie je to 100% dynamické ale aspoň nie si závislý na JS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.235.54.–
Front-end senior web developer at Azet, a.s. & Ringier Axel Springer Slovakia.
JavaScript (ECMA5, ECMA6+), TypeScript, HTML, CSS specialist
Koder0
Newbie
14. 11. 2016   #4
-
0
-

#3 weroro

Stacilo, perfektne, Dakujem za ochotu pomohlo :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.233.–
peter
~ Anonymní uživatel
3627 příspěvků
15. 11. 2016   #5
-
0
-

https://jsfiddle.net/37kxhvjr/3/

pridano ul.style.display = 'none';
zmeneno ul.style.display = ul.style.display == 'none' ? '' : 'none';
zmeneno .ul {    /*display: none;*/}

Totiz, element ul.style neni totez jako element style.cssRules. Dokud nedas do UL primo none pres js nebo pres inline styly, tak to tam neni.
<ul> ul.style.display = 'none'; alert(ul.style.display); // vypise none
<ul style="display:none;"> alert(ul.style.display); // opet by mel vypsat none
<style>ul {display:none;} <ul> alert(ul.style.display); // vypise undefined nebo '', protoze do ul jsi nic nedaval. Tak style nedopocitava vlastnosti do js element tree.

Ale slo by to resit treba zmenou css:class, js:className. Class do html musis napsat nebo tam zadnou nedas. Takze ji js vidi a vlastnosti prebira ze <style>.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:dd79:b8...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032020 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý