Z C do Pascalu – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Z C do Pascalu – Pascal – Fórum – Programujte.comZ C do Pascalu – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

Momok0
Duch
14. 11. 2016   #1
-
0
-

Dobrý den,

potřebovala bych přeložit zdroják z C do Pascalu.

předem děkuji za odpověď.

#include <stdio.h>

#define MAX 1000000

int main(void)
{
    int cit, jmen, j, i = 0, zac = 0;
    int zb[MAX] = {0};
    char vysl[MAX];
    FILE *fin, *fout;
    fin = fopen("zlomky.in", "r");
    fscanf(fin, "%d %d\n", &cit, &jmen);
    fout = fopen("vysledek.out", "w");

    if (cit >= jmen) {
        zac = cit/jmen;
        cit %= jmen;
    }

    fprintf(fout, "%d.", zac);
    if (!cit)
        fprintf(fout, "0");

    while (cit)
    {
        zb[cit] = i+1;
        cit *= 10;
        vysl[i] = cit / jmen + '0';
        i++;
        cit %= jmen;
        if (zb[cit])
            break;
    }
    if (cit)
    {
        j = vysl[zb[cit] - 1];
        vysl[zb[cit] - 1] = 0;
    }
    vysl[i] = 0;
    fprintf(fout, "%s", vysl);
    if (cit)
    {
        fprintf(fout, "(");
        vysl[zb[cit] - 1] = j;
        vysl[i++] = ')';
        vysl[i] = 0;
        fprintf(fout, "%s", vysl + zb[cit] - 1);
    }
    return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.73.208.–
14. 11. 2016   #2
-
0
-

To spíš patří do inzerce. Co za to?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Momok0
Duch
14. 11. 2016   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
Budu Vám strašně moc vděčná.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.73.208.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Os v Pascalu — založil Honza

Doučování pascalu — založil Erik

Ukol v Pascalu — založil chokolate

Program v Pascalu — založil Jakub

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý