Hi,
momentálně se snažim naučit visual basic a líbí se mi váš seriál ale můžu se to učit jen off-line, takže tady je dotaz:
Je nějaký způsob jak si stáhnout celý seriál, bez toho, abych nemusel ztáhnout celý web v nějakém off-line browseru.
Abych totiž ukládal každý díl samostatně se mi totiž nechce.
Předem díky za odpověď
W8eR_CZech
Fórum › Návrhy na vylepšení
Off-line verze
To W8eR_CZech: exportuj si kazdy clanok do pdf...
Pouzij nejaky site downloader (umi to i free doenload manager) a dej si z prehledu toho serialu stahovat vsechny stranky do hloubky jednoho odkazu
Lze si buď stáhnout PDF jednolivých článků, budeme však také nabízet stažení celých seriálů/kurzů. Zatím ta možnost ovšem není.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
to radypala: ten seriál má cca.: 50 dílů, takže to by bylo na dlouho
to Curo: a kdy to zhruba asi tak bude?
Thx, W8eR_CZech
to Commander 2: a jak když to maj udělaný pomocí php vyhledávání, takže ty články nejsou v podadresářích?
Thx, W8eR_CZech
to Commander 2: moc to nefunguje, tahá se mi strašně moc souborů, ale ne ty který bych potřeboval
pro Adminy: Hi,
chtěl jsem se zeptat jak je váš web celkem velký, protože bych si ho rád stáhnul (na počítač co je off-line)?
admin sice nejsem, ale myslim že možnost stáhnout si tento web asi nedostanešW8eR_CZech píše:#
# pro Adminy: Hi, #
#chtěl jsem se zeptat jak je váš web celkem velký, protože bych si ho rád stáhnul (na počítač co je off-line)?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
PHP off-line — založil pali6
On-line fotogalerie — založil Vítězslav Titl
Line - pomoc — založil Wo1f
Error on line 1 — založil Erik
New ON-line hra EVOLUTION — založil zeminem.cz@seznam.cz