Vypis int ve Win32 API – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vypis int ve Win32 API – C / C++ – Fórum – Programujte.comVypis int ve Win32 API – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
david v.
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
18. 2. 2007   #1
-
0
-

Cau

Nevim jak vypsat promenou typu int ve Win32 API
Asi se ma nakprevest
Prosim radu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Aleshus0
Newbie
18. 2. 2007   #2
-
0
-

To david v.: a kam jí chceš vypsat? MessageBoxem?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
18. 2. 2007   #3
-
0
-

asi bude problem to že vieš vypisať iba text. funkcia sprintf ti pomôže :)



char text[100];
sprintf(text,"%d",cisloInt);

dufam že to tak je.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
david v.
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
19. 2. 2007   #4
-
0
-

Tetx umim vypsat
Ale jak prevest promenou typu int na retezec, treba char a pakto vypsat v MessageBoxu nebo fci TextOut
Diky za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
19. 2. 2007   #5
-
0
-

Ale jak prevest promenou typu int na retezec, treba char a pakto vypsat v MessageBoxu nebo fci TextOut



je to otazka ? jestli ano tak dopln otaznik, takhle nevim jestli mam odpovidat :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Rišo Kakaš0
Stálý člen
19. 2. 2007   #6
-
0
-

zacatecnik píše:#
#

Ale jak prevest promenou typu int na retezec, treba char a pakto vypsat v MessageBoxu nebo fci TextOut

#
##
#je to otazka ? jestli ano tak dopln otaznik, takhle nevim jestli mam odpovidat :o)



strasne vtipne ked nevies odpovedat tak racej nic nepis :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rišo Kakaš0
Stálý člen
19. 2. 2007   #7
-
0
-

a pokial ma pamet neklame robi sa to takto:



int i = 254;
char c[10];

i = atoi(c)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
19. 2. 2007   #8
-
0
-

nechapu co je na tom vtipne ?!
ja to precetl takto:

Tetx umim vypsat //to jsem umel
Ale jak prevest promenou typu int na retezec, treba char a pakto vypsat v MessageBoxu nebo fci TextOut //ale jak prevest na retezec jsem neznal
Diky za rady // diky za ten sprintf


takze imho ty jsi napsal presne to co jsem nechtel v tomhle topicu zbytecnou odpoved :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Rišo Kakaš0
Stálý člen
19. 2. 2007   #9
-
0
-

preco zbitocna? zbitocne bolo to co si napisal ty

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
19. 2. 2007   #10
-
0
-

protoze uz ma sprintf a jak jsem psal to nebyla otazka, veskery posty od toho jeho sou tedy zbytecne...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Peter D.0
Expert
19. 2. 2007   #11
-
0
-

Wizard píše:#
# a pokial ma pamet neklame robi sa to takto:#
#

#
#int i = 254;#
#char c[10];#
##
#i = atoi(c)#
#


jo to by mal byt presny opak toho co chce :) + este inicializovat char a nie int

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Rišo Kakaš0
Stálý člen
19. 2. 2007   #12
-
0
-

To mephi: mozno neviem neskusal som to nemam teraz kompilator a nechce sa mi ho stahovat :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
david v.
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
20. 2. 2007   #13
-
0
-

Cau

1: Byla to otazka
2:Diky za to obraceny atoi, aspon vym jak toma vypadat

i = itoa(c)
doufam ze to bude fungovat

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
20. 2. 2007   #14
-
0
-

nebude protoze itoa ma vice parametru ;-)

tusim: itoa(cislo, text, 10);

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
david v.
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
21. 2. 2007   #15
-
0
-

Jo je to tak

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 132 hostů

Podobná vlákna

Win32 API — založil survik1

CHECKBOX WIN32 API — založil Loli

Win32 api Font — založil Porcepoque

Win32 API - zdroje — založil Rišo Kakaš

Kniha o Win32 Api — založil petris123

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý