Jquery list remove – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jquery list remove – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJquery list remove – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

snoopy
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
24. 11. 2016   #1
-
0
-

Zdravim vas potreboval by som poradit. Riesim takuto vec a zatial si snou nemozem poradit,

Mam formular v ktorom mam select input ktory, je zaroven cez javascript prerobeny na UL kvoli stylovaniu. A riesim takyto problem:

Uzivatel po kliknuti na hodnotu v selecte ktora mu vyhovuje moze kliknutim na button pridat opatovne povodny select abz mohol vybrat v pripade dalsiu moznost. To vsetko mi funguje ale potrebujem prist na to ako bud pomocou jQuery alebo Javascriptu spravit to aby sa v novom pridanom selecte uz nezobrazil ten LI ktory uz zakaznik vybral.

Momentalne to je spravene tak ze na stranke je select ktory sa vlastne len cez jquery klonuje po kliknuti na button.

Vopred dakujem za radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.57.–
NeregistrovanyHookyns
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
25. 11. 2016   #2
-
0
-

V jQuery nebo v JS? Ony jsou to rozdílné věci? O.o

Konec slovíčkaření (pokud jsi si tedy vědom (ne)rozdílu a jen si to špatně napsal). Pokud nepřiložíš kód, tak dostaneš i stejnou radu. Poté co člověk vybere položku, tak ji ulož a poté nezobrazuj. Hotovo. ;)

Doufám že je má odpověď stejně konkrétní jako tvá otázka. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.73.–
peter
~ Anonymní uživatel
3985 příspěvků
25. 11. 2016   #3
-
0
-

 Tak, a to je naposledy, co resim neco za tebe zadarmo. Povazuji te za zlodeje.

<script>
a = {a:123, b:456, c:789}
b = [];
function filter(a,b)
{
var i,j,c,bool;
c = {};
for (i in a)
   {
  bool = false; for (j=0; j<b.length; j++) {bool |= b[j] == i}
  if (bool==false) {c[i] = a[i];}
  }
return c;
}
function myclick(val)
{
var c;
b[b.length] = val;
c = filter(a,b)
alert(c.toSource());
}
alert(a.toSource());
myclick('b');
myclick('b');
myclick('c');
myclick('b');

</script>
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:4595:d8...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý