co si myslíte o této hře?
Fórum › Hry
Need for Speed Carbon
toto je stranka o programovani... aspon myslim, nazov je taky :D . Ku otazke: hru som hral, super grafika.
To radypala: portál Programujte.com je porátl o IT a hry sem bezpochyby také patří, navíc toto fórum je určeno přímo pro hry...
NFS: Carbon jsem hrál jen demo, moc mě to nezaujalo... A proč? Přijde mi to jednoduše jen jako Most Wanted zasazené do nočního prostředí... ano Carbony mají více možností v "tunění" auta atd.. ale když mám chut se projet virtuálním autem, pustim si MW..
Sleduj mě na @MartinSimko
mě se v Carbonech líbí grafika, drift (ten je tady podle mě nejpovedenější ze všech dílů) a pak to že je vidět na řidiče (většinou) a celkem inteligentní policajty-v MW sou celkem blbý,v Carbonech sou super honičky jako zápor asi blbou grafiku postav a jako v každej nfs-totální arkáda, víc mě ted nenapadá, ale neznamená to, že nfs:c hodnotim nějak moc kladně.
Ja sa som hral len demo. Dal som si jednu trať a potom som to už nezapol. Nejako ma to neoslovilo.
programujte se zaměřuje na programování, grafiku, internet.. prostě vše co se týká IT a hr ydo toho opravdu patří. koukni do pravidel tohoto téma http://programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=1607&sekce=pravidla...radypala píše:#
# toto je stranka o programovani... aspon myslim, nazov je taky
NFS Carbon jsem zkoušel, IMHO docela blbost. Nejvíc mě asi bavil starý dobrý NFS2SE:)
Mho je to vyborna hra, jen je skoda ze tech inovaci mezi dily je tak malo. Sama o sobe se ale hraje vyborne a je to zabava. Take musim ocenit grafickou optimalizaace - MW mi chodily na 640*480 a obcas to skubalo (a to nepocitam jeste ty megalagay, kdy to zatuhlo treba na 20 sekund, ale to delalo i kamosovi slepsim kompem), Carbony my jezdi uplne plynule na 800*600 + 2* antialiasing, takze to ani nevypada odpudive. Postavy sice vypadaji jako by prave vylezly z hrobu (a zvlast ta zenska ktera vypada trochu jako mrtva A Jolie se jako zombie i smeje), ale alespon to nejsou ty foceny trapaci.
Trosku mi vadi mizerne osvetleni v kanonu. Nevim jestli to je mym LCD, ale obcas jedu opravdu jen podle tech bludicek co jsou uprostred silnice :P
PS: Je to srasne kratke, za tri odpoledne to mam skoro dohrane
To CommanderZ:krátký to je a k tej grafice v kaňonu- tak já taky kolkrát jedu skoro ve tmě takže to asi monitorem nebude...
Ja mam z NFSC rekord 60 poskozenych a cca 30 znicenych, ale to bylo hned ze zacatkus tou shitnou uplne nepotunenou alfou romeo
To mephi:já myslel že o tom jsou všechny novější nfs- nitro a pěkná grafika (většinou)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Speed vb — založil vcbood
Speed Painting — založil Bluefire
Colosseum - speed art - luke trucino — založil Luke Trucino
Problem s hrou NFS Carbon — založil dalaman
ČVUT - fit - kombinovaná forma — založil tulk