čtení ze souboru do swingu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

čtení ze souboru do swingu – Java – Fórum – Programujte.comčtení ze souboru do swingu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Domča
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
24. 11. 2016   #1
-
0
-

Ahoj mám problém poradíte mi prosím?

Potřebuji přečíst text ze souboru(vcetne odstavcu) a chtěla bych ho vypsat do JTextArea, jenže se mi do něj zapíše jen poslední řádek v souboru(.txt) prosím nepomůže mi někdo? 

toto je ten můj kod:

try (BufferedReader br = new BufferedReader(new FileReader("vysledky.txt")))
					{
					        String s;
					        while ((s = br.readLine()) != null)
					        {
					        	mujTextik.setText(s); //JTextArena je ten mujTextik
					        }
					}
					catch (Exception e)
					{
					        System.err.println("Chyba při četení ze souboru.");
					}
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.141.22.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
25. 11. 2016   #2
-
0
-

#1 Domča
Místo názvu souboru by bylo dobré dát celou cestu k souboru. Takhle by si musel mít ten soubor přímo v adresáři aplikace a když to spouštíš v prostředí tak je otázka, kam ten soubor umístit aby ho to našlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.74.134.–
Domča
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
25. 11. 2016   #3
-
0
-

#2 Matrix17
S nalezením souborem není problém problém je v tom ,že se vždycky do JTextAree vypíše jen poslední řádek v souboru 

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.141.22.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
25. 11. 2016   #4
-
0
-

#3 Domča 

while ((s = br.readLine()) != null)
{
    String predchoziText = mujTextik.getText();      
    mujTextik.setText(predchoziText + "\n\r" + s);
}


Je tam setText neboli se vždy přepíše ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.138.154.–
Domča
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
25. 11. 2016   #5
-
0
-

#4 Mutagen
a zachovají se tímto kodem i vynechání řádku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.141.22.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
27. 11. 2016   #6
-
0
-

#5 Domča
Zkus a uvidíš ...

co přečteš to zapíšeš ... Takže když přečteš prázdný řádek, bude tam prázdný řádek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Vlakna vo swingu — založil vlado0991

čtení ze souboru — založil VitPet

čtení ze souboru — založil Jakub Vojáček

Cteni souboru — založil marek321

Cteni ze souboru — založil Mory

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý