Bootstrap col . prekrytie – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Bootstrap col . prekrytie – CSS – Fórum – Programujte.comBootstrap col . prekrytie – CSS – Fórum – Programujte.com

 

PP
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
30. 11. 2016   #1
-
0
-

Ahoj, mám použítý bootstrap grad stĺpcový systém. Je možné spraviť to, že text z ľavého stĺpca bude pretekať do pravého?
Bežne ich potrebujem mať oddelené, ale v jednom prípade potrebujem, aby sa text dostal mimo 

vyzerá to asi takto:
 

<div class="col-sm-2 col-md-2 " id="1"> ...text... </div> 
<div class="col-sm-2 col-md-2 " id="2">

...text...

</div>

 <div class="col-sm-8 col-md-8 id="3">

...//sem
</div>

Potrebujem, aby v prípade potreby dokázal zvyšný text z id=2 pretiect do id=3

Viete mi poradit?

Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.152.–
peter
~ Anonymní uživatel
4002 příspěvků
30. 11. 2016   #2
-
0
-

Ne. Nerozumis html.
<div> text1 </div>
<div> text2 </div>
To jsou 2 ruzne divy, nejsou nijak propojene, nemuze cast textu pretekat do druheho.

Rozdeleni obsahu na sloupce bez pouziti BT existuje v css3.
https://developer.mozilla.org/…lumn_layouts

<style>
#col {
-moz-column-count: 2;
-webkit-column-count: 2;
column-count: 2;
}
</style>
<div id="col">Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum</div>

BT nerozdeluje na sloupce, on jen floatuje 2 nezavisle prvky, ktere se na malem displeji zobrazi pod sebou. To je zkratka jina funkce. Kdybys chtel docilit podobneho efektu, tak je treba bud pouzit javascript a text navic prenest do druheho prvku. Nebo nebo totez pres php. A nebo by slo klonovat pres js puvodni prvek, pridat ho dovnitr toho druheho. Pak nastavis overflow pretekani a clip oriznuti. Ale fakt je to teda hack na houby, to bych radeji sel do css3.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:c0ae:51...–
peter
~ Anonymní uživatel
4002 příspěvků
30. 11. 2016   #3
-
0
-

Mimochodem, id prvku musi zacinat pismenem. Ono, cislo mozna funguje taky, ale v pravidlech je pismeno jako prvni znak.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:c0ae:51...–
PP
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
2. 12. 2016   #4
-
0
-

Ide o to, že v tom ľavom DIV mám menu, keď naň ukážem myšou, tak sa rozbalí, lenže zobrazí sa len jeho časť, po vedľajší 2. div.

Potrebujem spraviť to, aby sa zobrazilo celé.

Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.116.–
peter
~ Anonymní uživatel
4002 příspěvků
5. 12. 2016   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:2d3e:88...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Bootstrap efekt — založil zelenac1

Twitter Bootstrap — založil quatermain

Bootstrap formulár na mobil — založil zelenac1

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý