Sloučení JS scriptů – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Sloučení JS scriptů – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comSloučení JS scriptů – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

BasMann0
Duch
7. 12. 2016   #1
-
0
-

Zdravím, mám dva různé formuláře a na kždý zvlášť script, oba scripty jsou ale velmi podobné. Uměl by prosím někdo ty scripty sloučit do jednoho, tedy pokud je to vhodné? Předem moc děkuji.

První script

$(document).ready(function(){
  var cenya = {
   1 : {100:0.70,200:0.90,300:0.90,},
   2 : {100:1.70,200:1.80,300:1.90,},
   3 : {100:2.70,200:2.80,300:2.90,},
   4 : {100:3.70,200:3.80,300:3.90,}
  };
  $('#forms1, #volba1').change(function(e){
    var forms1 = parseInt($('#forms1 :selected').text());
    var volba1 = parseInt($('#volba1').val());
    var cena2 = Math.round((cenya[volba1][forms1]*forms1)*100)/100; cena2 = cena2.toFixed(2)
    var cena1=cenya[volba1][forms1]; cena1=cena1.toFixed(2)
  $('#price2').attr('placeholder', cena1.toString().replace('.', ',') + ' Kč');
  $('#price1').attr('placeholder', cena2.toString().replace('.', ',') + ' Kč');
  });
});

druhý script

$(document).ready(function(){
  var cenyb = {
   5 : {100:5.70,200:5.90,300:5.90,},
   6 : {100:6.70,200:6.80,300:6.90,},
   7 : {100:7.70,200:7.80,300:7.90,},
   8 : {100:8.70,200:8.80,300:8.90,}
  };
  $('#forms2, #volba2').change(function(e){
    var forms2 = parseInt($('#forms2 :selected').text());
    var volba2 = parseInt($('#volba2').val());
    var cena2 = Math.round((cenyb[volba2][forms2]*forms2)*100)/100; cena2 = cena2.toFixed(2)
    var cena1=cenyb[volba2][forms2]; cena1=cena1.toFixed(2)
  $('#price4').attr('placeholder', cena1.toString().replace('.', ',') + ' Kč');
  $('#price3').attr('placeholder', cena2.toString().replace('.', ',') + ' Kč');
 });
});

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.172.–
peter
~ Anonymní uživatel
3985 příspěvků
8. 12. 2016   #2
-
0
-

To je spis do sekce inzerce. Sam ses ani nesnazil, takze je to jasne obchodni nabidka. Coz za to? :)

Kdyz je neco uzavrene do document.ready a to druhe take, tak je jasne, ze to muze byt jen v jednom. To zvladne sloucit i dite na zakladni skole. Jakoze ministerstvo planuje ucit decka programovat na ZS. Takze, pokud nezvladnes ani ukon ze ZS, tak nevim :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6160:2e...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Slouceni — založil petrus

Slouceni souboru — založil petr

Sloučení výsledků — založil beachboy

Sloučení tabulek — založil CZechB0Y

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý