Ahoj, chcel by som do existujúceho projektu použiť prihlasovanie menom a heslom ale aj QR kódom, ktorý by PHP vygenerovalo a uložilo ako JPG. Následne by sa hráč mohol prihlásiť aj ním. Vedeli by ste poradiť ako nato? Pozeral som tutoriály, ale nefunguje mi to podľa nich, väčšinou sú tvorené tak, že sa vygeneruje jeden QR kód, ktorý je daný v kóde, nie random..
Fórum › PHP
Prihlasovanie QR kódom
Ty tutorialy nelze komentovat, nedal jsi na ne linky. Obvykle je to funkce, kde zadas parametr a ona vyrobi qr kod. Presne, jak pise gna, proste parametr zmenis :) To by snad zvladlo i dite na ZS, u cloveka, co umi programovat, se to pocita jako samozrejmost.
Klidne muzes udelat uzivateli prihlasovani pomoci obrazku. Vybere si obrazek, mas je treba 64x64. Pod nej pripises jeho nick a hotovo. (predpokladam, ze nick je unikatni; mail unikatni byt emusi, take mma rad vic uctu spojenych pres mail)
https://www.google.cz/search?…
Pozor, ale jestli mas i diskuzni forum, tak mozna doporucit uzivatelum, aby stejny obrazek nepouzivali jako avatar ikonku.
A nebo to jako avatar dovol, ale k nicku pridej jeste nejaky kod, treba 7 znaku z sha1 hashe nick + psw + datum registrace.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
FB prihlasovanie do aplikacie — založil nord
Prihlasovanie ako na seznam.cz — založil Marty_SVK
Pomoc s kodom — založil Anny
Problemy s kodom javascriptu — založil tuden
Potrebujem pomoc s zdojovým kódom — založil noro-nr