Bootstrap efekt – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Bootstrap efekt – CSS – Fórum – Programujte.comBootstrap efekt – CSS – Fórum – Programujte.com

 

zelenac10
Stálý člen
16. 12. 2016   #1
-
0
-

Zdravim neviete, 

ako sa volá takýto efekt, ako je na obrázku?

ak to nie je efekt, ako sa to robí.

Připojen obrázek.

ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.121.182.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
peter
~ Anonymní uživatel
3985 příspěvků
16. 12. 2016   #2
-
0
-

Jaky je dotaz?

Je tam obrazek. Je tam rozbalene menu. Na to se ptas?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:a504:82...–
peter
~ Anonymní uživatel
3985 příspěvků
16. 12. 2016   #3
-
0
-

A, pokud je to stranka, kde je mozne to videt, tak treba odkaz na ni? Pripadne rici, co tam na ni je treba udelat a co se ma objevit? Jestli to maji v boots-trapu, tak se to jiste da najit ve zdrojovem kodu html, css, js

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:a504:82...–
zelenac10
Stálý člen
16. 12. 2016   #4
-
0
-

topserialy.sk

ajaxove vyhladavanie

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.121.182.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
peter
~ Anonymní uživatel
3985 příspěvků
19. 12. 2016   #5
-
0
-

google = bootstrap search example
Ale potrebujes tam bud dat tabulku vsech vysledku nebo stahnout data z db pomoci js ajaxu a php. Pak by se mohlo jednat o plugin na filtrovani tabulky, neco jako maji na strance
https://silviomoreto.github.io/…ct/examples/
http://bootsnipp.com/tags/search

Jinak se to jmenuje Live search. Klidne si to muzes napsat i v JS sam. 

<span id="ls_out"></span>

<script>
function lsNajdi(fraze)
{
var tab, i, j, out, str;
tab = [
['aaa','obr1'],
['bbb','obr2'],
['ccc','obr3']
];
j = 0;
out = [];
for (i=0; i<tab.length; i++)
  {
  str = tab[i][0];
lsZobraz2([str, fraze, str.indexOf(fraze)]);
  if (str.indexOf(fraze)===0) {out[j] = tab[i]; j++; if (j==10) {return out;}}}
return out;
}

function lsZobraz(tab)
{
alert(tab);
}

function lsZobraz2(tab)
{
document.getElementById('ls_out').innerHTML += tab.toSource();
}

lsZobraz(lsNajdi('aa'));
lsZobraz(lsNajdi('bb'));
</script>
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:4db3:a9...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Hover efekt — založil Paja2

Slideshow efekt — založil tanned88

Efekt rastu... — založil jozo0025

Plakátový efekt — založil Ondra

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý