Align right problém – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Align right problém – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comAlign right problém – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
17. 12. 2016   #1
-
0
-

Ahoj, mám takýto kód v HTML

<a href="?lang=sk"><img src="../images/lang/slovakia.png" alt="Slovakia flag.png, 5,5kB" title="Slovakia" height="32" width="32"></a>
       <a href="?lang=en"><img src="../images/lang/britain.png" alt="britain.png, 2,2kB" title="Britain" height="32" width="32"></a>
       <a href="?lang=de"><img src="../images/lang/germany.png" alt="germany.png, 3,5kB" title="Germany" height="32" width="32"></a>
       <a href="?lang=ru"><img src="../images/lang/russia.png" alt="russia.png, 4,6kB" title="Russia" height="32" width="32"></a>
       <a href="?lang=cz"><img src="../images/lang/czech.png" alt="czech.png, 2,0kB" title="Czech" height="32" width="32"></a>
       <a href="?lang=it"><img src="../images/lang/italy.png" alt="italy.png, 739B" title="Italy" height="32" width="32"></a>
      
      <div align=right> <a href="chat.php"><img src="images/chat_icon.png" alt="chat_icon.png, 4,7kB" title="Chat icon" height="32" width="32"></a>    <a href="minigame.php"><img src="images/rps.png" alt="rps.png, 49kB" title="Rps" height="32" width="32"></a></div>

div align=right mi urobí akoby <br> element a zbytočne mi urobí medzeru medzi vlajkami a týmto. Potrebujem, aby to bolo v jednom riadku, vlajky ako sú, to je ok, ale v tom istom riadku ale napravo s alignom, vedeli by ste mi niekto pomôcť ako nato? Ak použijem div align=right tak mi to skrátka vždy spadne o jeden riadok.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.53.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
17. 12. 2016   #2
-
0
-

Vyriešené, stačil align element do img

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.53.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Vertical-align — založil Antabus

Problem — založil Pavel

Problém s if else — založil Mortimer

Problém — založil Já

Problem — založil roonill

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý