Python a ovládání tor browseru #2 – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Python a ovládání tor browseru #2 – Python – Fórum – Programujte.comPython a ovládání tor browseru #2 – Python – Fórum – Programujte.com

 

mistr jirka0
Newbie
20. 12. 2016   #1
-
0
-

Nazdar, snažím se ovládat tor browser pomocí Pythonu. Díky příkazu:

import os
os.system('"tor-browser-en.sh" "https:google.com"')

se dá tor browser otevřít ale danou stránku ne. Chtěl bych se zeptat jestli se dá otevřít i dotyčná stránka a v případě že by stránka neexistovala by to nahlásilo chybu. Nejsem si také jistý, že Python je na tyto věci nejlepší. Děkuji za každý příspěvek. Mám operační systém Backbox, který je postavený na Ubuntu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.220.35.–
gna
~ Anonymní uživatel
1853 příspěvků
20. 12. 2016   #2
-
+1
-
Zajímavé

Můžeš zadat kompletni adresu https://google.com/neco?…, ale výsledek načítání asi nevydoluješ.

Já jsem v Pythonu zkoušel Selenium a můžu ho doporučit. Jen nevím, jestli to rozchodíš v Tor Browseru, ale případně můžeš použít "čistý" Firefox (nebo jiný prohlížeč) s konfigurací odpovídající Tor Browseru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
gna
~ Anonymní uživatel
1853 příspěvků
21. 12. 2016   #3
-
+1
-
Zajímavé

Jo, tys to asi myslel tak, že ti to ani ne ten google nejde. Chybí ti tam lomítka a možná ten skript ten parametr nepředává dál. Nevím a koumat to nebudu. Můžeš ho upravit, nebo spouštět browser přímo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Python a ovládání tor browseru — založil Jiří Svítil

Python a ovládání terminálu xcfe — založil mistr jirka

Python a ovládání terminálu xcfe — založil mistr jirka

Tor sit - exit node — založil jan89

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý