Pomoc s přepsáním kódu – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc s přepsáním kódu – Python – Fórum – Programujte.comPomoc s přepsáním kódu – Python – Fórum – Programujte.com

 

Jakub
~ Anonymní uživatel
905 příspěvků
22. 12. 2016   #1
-
0
-

Ahoj všem. S pythonem vůbec neumím, ale použil jsem článek http://www.stuff.tv/features/how-build-homemade-nest-thermostat a z něj kód https://github.com/joolswhitehorn/stuff-projects/blob/master/pinest.py. 

Problém je, že ten kód používá starší nezabezpečený připojení na gmail, který už google blokuje (ikdyž ho povolím).

Byl by někdo tam hodný a přepsal mi část toho kódu aby používala tohle připojení http://pythonprogramminglanguage.com/wp-content/plugins/really-static/static/read-gmail-using-python/ ?

Potřebuju číst jenom předmět zprávy.

Díky moc za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.75.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
22. 12. 2016   #2
-
0
-

Zkus sekci Inzerce a nabidni cenu. Pod 500 kc / zapocata hodina nema smysl se s tim ani zabyvat, ale.

    mail = imaplib.IMAP4_SSL('imap.gmail.com')
    mail.login('YOUREMAILADDRESS@gmail.com','YOUR PASSWORD HERE')
    mail.select('inbox')
    mail.list()

    typ, data = mail.search(None, 'ALL')
    for num in data[0].split():
        typ, data = mail.fetch(num, '(RFC822)')
    typ, data = mail.search(None, 'ALL')
    ids = data[0]
    id_list = ids.split()

    if id_list:
        latest_email_id = int( id_list[-1] )
        for i in range( latest_email_id, latest_email_id-1, -1):
            typ, data = mail.fetch( i, '(RFC822)')
        for response_part in data:
            if isinstance(response_part, tuple):
                 msg = email.message_from_string(response_part[1])
        varSubject = msg['subject'] // to te zajima

// ------------

server = poplib.POP3_SSL(SERVER)
server.user(USER)
server.pass_(PASSWORD)
resp, items, octets = server.list() // po sem je to v podstate stejne

id, size = string.split(items[0])
resp, text, octets = server.retr(id)
text = string.join(text, "\n")
file = StringIO.StringIO(text)
message = rfc822.Message(file)

print(message['Subject']) // ten te zajima

Ja ti nevim, ale cely ten druhy kod by mel delat presne to, co potrebujes.
items[0] - neni tam cyklus, co prochazi vsechny zpravy, items. Cyklus tam dodas snadno, ne?

for item in items // zmena
  id, size = string.split(item) // zmena
  resp, text, octets = server.retr(id)
  text = string.join(text, "\n")
  file = StringIO.StringIO(text)
  message = rfc822.Message(file)
  print(message['Subject'])
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6585:ad...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Problem s přepsáním přípony — založil georginho

Pomoc s vysvětlením kodu — založil shockwave

Pomoc s vysvětlením kodu — založil shockwave

Pomoc s vysvětlením kodu — založil robbie

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý