CMS v PHP, mySQL - test – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

CMS v PHP, mySQL - test – PHP – Fórum – Programujte.comCMS v PHP, mySQL - test – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
bluesat0
Duch
27. 12. 2016   #1
-
0
-

Prosím o otestování nového CMS

https://github.com/BluesatKV/CMS-Bluesat

CMS má základ od jednoho borce ze švýcarska. Ale vzhledem k tomu, že absolutně nereaguje na moje prosby o uskutečnění změn tak jsem se do změn pustil sám se základními znalostmi PHP a mySQL. V podstatě se na tom učím.

Rád bych znal vaše názory, zejména nové nápady na vylepšení nebo odstranění chyb.

CMS využívá:

  • PHP a mySQL
  • PHP class
  • Jquery a pluginy

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.13.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2654 příspěvků
1. 1. 2017   #2
-
+1
-
Zajímavé

Mno, bylo by fajn to prepsat na pdo a php 7.

https://github.com/BluesatKV/CMS-Bluesat/blob/master/admin/template/newcat.php
Tady bych se treba vyhnul michami html, js, php dohromady. Napr vypsani selectu cyklem uprostred php pri nespravnem nastaveni php muze delat potiz. Navic to proste nema pres funkci, ale ma tam furu ifu. Snadno udelas chybu.
select name="jak_permission[]"
Osobne mam funkce
html_selectlist($params, $list, $selected) nebo
html_checklist($params, $list, $selected) pro checkboxy
$params = array (id=>..., name=>..., onclick=>)
list = (1=>auto,2=>motorka, ...)
selected = (2, 5)

Testovat to nejdu. Pokud ti to vyhovuje, tak to pouzij :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.141.–
bluesat0
Duch
11. 1. 2017   #3
-
0
-

#2 peter
Díky za tip. To mě nenapadlo, že přes funkci je to vlastně univerzálnější :-)

JS jsem už vyčlenil extra do souborů a vše se mi generuje až na konec stránky. Vytáčelo mě že se některé scripty načítaly doprostřed generované stránky.

Vyhovovat mi to nevyhovuje, protože je v tom pak chaos, funkce jsou lepší.

Díky moc, kéž by takových drobných rad bylo víc.

PDO zatím nevím co je, jdu studovat :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.13.–
peter
~ Anonymní uživatel
2654 příspěvků
11. 1. 2017   #4
-
0
-

Pdo je jen jiny, novejsi, snad i bezpecnejsi, zpusob pripojeni k db. Idealni je udelat si class na sql.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:d560:b2...–
bluesat0
Duch
15. 1. 2017   #5
-
0
-

Tak jsem našel už hotovy 'Class' pro vytváření formulářů. Třeba se bude někomu hodit :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.138.116.–
bluesat0
Duch
15. 1. 2017   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.138.116.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

PHP CMS menu + podmenu — založil František

TEST VYTVORENÝ V PHP — založil song

MySQL + PHP — založil Václav Žitek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý