C# záznam mirofonu do souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C# záznam mirofonu do souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# záznam mirofonu do souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

visk0
Newbie
29. 12. 2016   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.246.111.–
BDS+3
Věrný člen
29. 12. 2016   #2
-
0
-

#1 visk

using Microsoft.VisualBasic.Devices;


References -> Add reference -> Microsoft.VisualBasic

ps,

příspěvky týkající se C# by měli být v sekci .NET

(microfone vypadá hrozně blbě, buďto mikrofon nebo microphone)

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
visk0
Newbie
29. 12. 2016   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.246.111.–
BDS+3
Věrný člen
29. 12. 2016   #4
-
0
-

#3 visk
to bude tím, že se tou radou neřídíš:

tohle není "Microsoft.VisualBasic", ale "Microsoft VisualBasic for App.."

Microsoft.VisualBasic najdeš pod Assemblies->Framework

(poprvé jsem to nenapsal úplně podrobně, neměl jsem po ruce VS a věřil jsem, že to najdeš)

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
Jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
30. 12. 2016   #5
-
0
-

#1 visk
zkusil si tohle ?

NAUDIO NET Library

https://naudio.codeplex.com/

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.128.–
visk0
Newbie
31. 12. 2016   #6
-
0
-

#5 Jerry

NAUDIO NET Library

https://naudio.codeplex.com/

to je pro mne něco nového já jsem samouk a ještě k tomu neumím skoro vůbec  anglicky

a ještě prominte že na tento styl fóra nejsem zvyklý  

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.246.111.–
visk0
Newbie
31. 12. 2016   #7
-
0
-

#6 visk
Fakt na tento styl fóra nejsem zvyklý

pochopitelně tuto stánku znám https://naudio.codeplex.com/ ale mě při stahování knihovny napíše že je tam virus viz příloha

Připojen obrázek.


a ani nevím jak ji připojit do visual studia 2015 comunity

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.246.111.–
BDS+3
Věrný člen
1. 1. 2017   #8
-
0
-

#7 visk
Pokud začínáš, doporučuji začít se základy.

Mimochodem, to MCI jsi taky nerozchodil?

ps, nevím jestli to "virus" obsahuje nebo ne, ale případně to zkus stáhnout třeba přes EDGE. A připojíš to nejspíš podobně jako Winmm.dll, použití se dočteš v dokumentaci. Pokud neumíš anglicky, tak si zprovozni v prohlížeči doplněk pro překlad stránek (nebo to dělej ručně pomocí google translate). Ale pokud se chceš programování věnovat, tak se nevyhneš učení se anglicky, pokud se angličtinu učit nechceš, tak se na programování vykašli (protože automatický překlad zatím moc "nepřemýšlí").

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
BDS+3
Věrný člen
1. 1. 2017   #9
-
0
-

Teď jsem se díval na ten tvůj kód:

Proč když se snažíš použít MCI, tak do toho montuješ ještě Computer? Přehrávat to můžeš přece také pomocí MCI.

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
Jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
1. 1. 2017   #10
-
0
-

#1 visk
no problém je v tom, že téměř veškerá dokumentace je v AJ......

pro záznam zvuku se normálně používá DirectX a nějaká podpora WinAPI x32/x64 funkcí

a programuje se to v C nebo C/C++ např. jako DLL knihovna.

pro C# v řízeném kodu můžeš použít wrapper řízených knihoven CLR/CLI a to

konkrétně SlimDX nebo SharpDX nebo XNA (i novou verzi) a dále UNITY.

záleží na tom jak moc si zběhlý s DirectX. Dále to lze naprogramovat v UWP v C++/CX

nebo UWP C# nebo UWP VBas atd. vše UWA je JEN pod Windows 10.

Takže jak vidíš možností máš opravdu MNOHO.

Když zadáš do googlu heslo "capture sound from microphone DirectX" vyjedou ti stohy návodů třeba

http://stackoverflow.com/questions/17407726/capture-sound-from-microphone-using-directx-directsound

nebo můžeš zadat "UWP capture sound from microphone " a vyjedou ti návodu pro Windows 10 v C# nebo C++/CX

problém ale je že všechno je v AJ je to universální jazyk obzvláště v oblasti počítačů

s češtinou asi určitě neuspěješ... nevim jak moc seš dobrej programátor ale možná

by se vyplatilo Unity protože ho Microsoft podporuje nebo případně SharpDX nebo SlimDX

protože programovat to v NativeDirectX(9,11,12) + C/C++ je poměrně dost náročná a dlouhodobá záležitost a docela

se zapotí i zkušenej programátor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.128.–
visk0
Newbie
2. 1. 2017   #11
-
0
-

#4 BDS
to bude tím, že se tou radou neřídíš:

tohle není "Microsoft.VisualBasic", ale "Microsoft VisualBasic for App.."

Microsoft.VisualBasic najdeš pod Assemblies->Framework

(poprvé jsem to nenapsal úplně podrobně, neměl jsem po ruce VS a věřil jsem, že to najdeš)

#4 BDS
   díky velice pomohlo to už to funguje podle mých přestav  škoda že tady není panáček který pleská 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.246.111.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Minutový záznam — založil Matěj Andrle

Záznam obrazovky — založil ospaly.stanislav

PHP záznam v cyklu — založil Aricak

Select n-ty záznam z tabulky — založil lukas.balaz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý