CSS: Řazení boxů – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

CSS: Řazení boxů – CSS – Fórum – Programujte.comCSS: Řazení boxů – CSS – Fórum – Programujte.com

 

3. 1. 2017   #1
-
0
-

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak udělat tzv. řazení boxů ve dvou sloupcích hned pod sebe bez ohledu na obsah v jednom ze sloupců.

Náhled: www.ontwig.com

Nyní se boxy řadí s ohledem obsahu v jednom ze sloupců. Potřebuji, aby šli hned pod sebe. Děkuji za každou radu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.143.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
3. 1. 2017   #2
-
0
-

#1 Marek Šrám
co tohle ?

http://stackoverflow.com/questions/5645986/two-column-div-layout-with-fluid-left-and-fixed-right-column

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.128.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
3. 1. 2017   #3
-
0
-

#1 Marek Šrám
tohle taky neni špatný

http://stackoverflow.com/questions/5645986/two-column-div-layout-with-fluid-left-and-fixed-right-column

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.128.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
3. 1. 2017   #4
-
0
-

a ještě jeden hezký způsob

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<style>

 .nav {
        height: auto;
        float: left; 
        text-align: center; 
 	    list-style: none; 
        position: relative; top:0px
        padding: 0;
        margin: 0;
        background-color: lightblue;	
      }
                    
</style>

<table style="width:100%; position:relative;">
  <tr>
    <th>Col1</th>
    <th>Col2</th> 
  </tr>
  <tr>
    <td style="vertical-align: top;">
      <div class="nav";> 
         HELLO
      </div>
      </br>
      <div class="nav";> 
         HELLO
      </div>      
    </td>
    <td>
      <div style="background-color: lightblue; height:50px; text-align: center;"> 
         HELLO
      </div>
      <div style="background-color: lightblue;"> 
         HELLO
      </div>      
      <div style="background-color: lightblue;"> 
         HELLO
      </div>  
      <div style="background-color: lightblue;"> 
         HELLO
      </div>        
    </td>    
  </tr>
</table>

</body>
</html>
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.128.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Mazani boxu — založil Hurys

Teletext do boxu — založil Matěj Andrle

C# - Enabled na Check boxu — založil polerok

Pole picture boxu? — založil Karel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý