Chyba v prekladaci – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyba v prekladaci – C / C++ – Fórum – Programujte.comChyba v prekladaci – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

Dominic
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
4. 1. 2017   #1
-
0
-

Zdravim mam problem... V C++ jsem si vytvoril program pro prekladani slov...tedy prekladac a z nejakeho duvodu mi nefunguje a ja nevim proc...mohl by mi nekdo prosim poradit?...diky

#include <utility>
#include <string>
#include <iostream>
#include <vector>

using namespace std;

int main () {
vector<pair<string, string> > translations;

translations.push_bac­k(make_pair("tě­lo", "body"));
translations.push_bac­k(make_pair("od­stavec", "p"));

string line;
string content;
content = "";
while (getline(cin, line)) {
content += line+'\n';
}

for (vector<pair<strin­g, string> >::iterator it = translations.be­gin() ; it != translations.end(); ++it) {
size_t index = 0;
while (true) {
index = content.find(it->first, index);
if (index == string::npos) {
break;
}

content.repla­ce(index, it->first.length(), it->second);

index += it->second.length();
}
}

cout << content;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.38.–
4. 1. 2017   #2
-
0
-

Jak se chyba projevuje? Chtělo by to více informací.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Dominic
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
4. 1. 2017   #3
-
0
-

Tak ze to proste nejde....nezkompiluje se mi to a tim padem ani nespusti

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.38.–
4. 1. 2017   #4
-
0
-

nezkompiluje se, takže kompiler napíše chyby.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
4. 1. 2017   #5
-
0
-

Odhaduji, že uživatel zadá slovo, to se vyhledá ve slovníku a vypíše se v jiném jazyce. Slovník sis vytvořil jako vektor párů. Načítání zadání od uživatele nerozumím. Pro práci se slovníkem bych spíš použil indexy, kód na mne působí čitelněji a srozumitelněji. Cyklus by měl vypadat takto:

Pro všechny páry ve slovníku (to znamená procházím vektor od indexu 0 do počet prvků - 1)
1. je zadané slovo stejné jako první slovo indexem vybraného páru? Pokud ano, vypiš druhé slovo a ukonči cyklus
2. je zadané slovo stejné jako druhé slovo indexem vybraného páru? Pokud ano, vypiš první slovo a ukonči cyklus
3. Pokud jsi slovo ve slovníku nenašel, napiš "neznámé slovo". V takovém případě si můžeš od uživatele vyžádat i překlad slova a doplnit si slovník.

Pokud máš přeložit více slov oddělených nějakým oddělovačem, musíš string parsovat a pro každé slovo provést výše uvedený cyklus. To znamená výše uvedený cyklus vnořený do cyklu parsování stringu.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
lukas.balaz0
Super člen
4. 1. 2017   #6
-
0
-

#1 Dominic
Nie som si tým istý (a dúfam, že sa mýlim), ale z tých príkladov na preklady usudzujem, že niekto chce písať počeštené HTML a potom si to nechať prerobiť na normálne. Otáznka znie: WHY THE F*** ?

Ale kód vyzerá, že funguje, aj som ho skúšal. Aké chyby ti vyhadzuje kompilátor ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.41.–
Dominic
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
5. 1. 2017   #7
-
0
-

No pri kompilaci mi to hazi chybu "return is not 0" nemuze to byt tim ze to nepisi na pc(proto ze mi odesel), ale na tabletu s android OS?...pouzivam app CppDroid IDE.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.38.–
5. 1. 2017   #8
-
0
-

Ono nejde ani tak o to, na čem to píšeš. Máš int main, ale nikde nevracíš návratovou hodnotu. Stačilo by na konci funkce return 0.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Dominic
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
5. 1. 2017   #9
-
0
-

Ale to jsem skousel a stejne to porad vypisuje stejnou hlasku

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.38.–
vitamin
~ Anonymní uživatel
1092 příspěvků
5. 1. 2017   #10
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.77.–
Dominic0
Duch
5. 1. 2017   #11
-
0
-

Tak nevim v cem je chyba....nebude treba tim ze by mi v te app CppDroid IDE chybely nejake knihovny?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.38.–
vitamin
~ Anonymní uživatel
1092 příspěvků
5. 1. 2017   #12
-
0
-

#11 Dominic
To programujes na Androide? Co mas za kompilator?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.77.–
Dominic0
Duch
5. 1. 2017   #13
-
0
-

Mam program(appku) CppDroid....v ni si napisi kod--> zkompiluju--> spustim.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.5.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Podobná vlákna

Chyba — založil Anoným

Chyba — založil bohetik

Chyba? — založil  

Chyba io — založil Tom@sQo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý