PHP na jedné stránce – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP na jedné stránce – PHP – Fórum – Programujte.comPHP na jedné stránce – PHP – Fórum – Programujte.com

 

R4l1s0
Duch
10. 1. 2017   #1
-
0
-

Dobrý den,

asi je to hodně triviální, ale googlil jsem a stále mi to nějak nefunguje...

Potřeboval bych udělat to, že mám na stránce index.php formulář a ten když potvrdím submitem, tak potřebuji na té samé stránce zobrazit výpis....

...něco jakože v podmínce, jestli byl potvrzen submit, udělej tohle a jestli ne, tak else ... vím jak to funguje, jen nevím, aby to bylo vše na stejné stránce a provedlo se to pouze tím tlačítkem ;)

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.158.–
chita0
Newbie
10. 1. 2017   #2
-
0
-

#1 R4l1s  

<?php
   if(isset($_POST['submit'])) {
      // Formulář byl odeslán
   } else {
      // Formulář nebyl odeslán
   }
?>

<form method="post" action="">
   <input type="submit" name="submit" value="Odeslat">
</form>
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.198.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
10. 1. 2017   #3
-
0
-

Mozna bys to musel upresnit. Idealne konkretnimi potrebami, jestli treba by se nenaslo vhodnejsi reseni.
Jedno je, jak pise chita. Ale mozna potrebujes javascript ajax/request nebo jen javascript pro kontrolu formulare.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6d3e:16...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý