Možnost hromadného smazání uživatelů v tabulce – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Možnost hromadného smazání uživatelů v tabulce – PHP – Fórum – Programujte.comMožnost hromadného smazání uživatelů v tabulce – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Balis220
Duch
16. 1. 2017   #1
-
0
-

Ahoj lidi :) potřeboval bych poradit, jak udělat to, aby byla možnost hromadně smazat uživatele v tabulce.
Bohužel nevím, jak přesně začít.

Tady posílám ukázku kódu.


<div id="tabs-users"> <? if ($users) { echo ' <table class="edit"> <tr> <th>Jméno (e-mail)</th> <th>Hodnotitelé</th> <th>&nbsp;</th> </tr> '; $openedUser = $application->get("openedUser"); foreach ($users as $user) { $evaluatorsCount = $confirmed = 0; if ( $user->nomination_sent == "1" || $project->status != "nomination" ) { $evaluators = $user->getEvaluators(); if ($evaluators) { $evaluatorsCount = count($evaluators); foreach ($evaluators as $eval) { if ($eval["confirmed"] == "1") $confirmed++; } } }
 

Omlouvám se, jestli je ukázka kódu nepřehledná, ale doufám, že z toho někdo z Vás vykouká co s tim a pomůže mi.

Za každou reakci budu velmi vděčný a předem velmi děkuji. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.1.–
Bális
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
16. 1. 2017   #2
-
0
-

#1 Balis22
Obávám se, že tato ukázka kódu nikomu nic neřekne. Chtělo by to minimálně vidět definici tříd, které skript využívá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
peter
~ Anonymní uživatel
3989 příspěvků
16. 1. 2017   #3
-
0
-

   

<div id="tabs-users">  <? if ($users) {
	echo ' <table class="edit"> <tr> <th>Jméno (e-mail)</th> <th>Hodnotitelé</th> <th>&nbsp;
	</th> </tr> ';
	$openedUser = $application->get("openedUser");
foreach ($users as $user) {
	$evaluatorsCount = $confirmed = 0;
if ( $user->nomination_sent == "1" || $project->status != "nomination" ) {
	$evaluators = $user->getEvaluators();
if ($evaluators) {
	$evaluatorsCount = count($evaluators);
foreach ($evaluators as $eval) {
	if ($eval["confirmed"] == "1") $confirmed++;
}
}
}
// pspad preformatovat strukturovany css


Jak udelat mazani? Pridej odkaz pro zmazani s id uzivatele nebo checkbox + dole tlacitko smazat. Neumis udelat jednoduchy html formular? Tak prosimte nevrtej do php :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6960:89...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Možnost přivýdělku — založil Koudyss

Přihlašování uživatelů — založil Pavelv

Přihlašování uživatelů — založil Alex Candle

Přihlašování uživatelů — založil schimpanze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý