Umiestnenie Footera v Bootstrape – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

Umiestnenie Footera v Bootstrape – CSS – Fórum – Programujte.comUmiestnenie Footera v Bootstrape – CSS – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Jan
~ Anonymní uživatel
178 příspěvků
25. 1. 2017   #1
-
0
-

Ahojte,

mam problem s umiestnenim fottera v bootstrape. Mam webovu aplikaciu ktora ma niekolko stranok a co chcem docielit je aby bol footer minimalne uplne dole (na okraji stranky), ale v niektorych pripadoch aj nizsie.

Napriklad na Login screene kde je malo contentu by mal byt na okraji obrazovky, no na stranke kde je obsahu viac by sa zobrazil az pri scrollovani dole. Vobec neviem aky postup zvolit, ani ako na to ist.

Pripadne mate nejaky lepsi sposob ako fotter umiestnit tak aby to vyzeralo dobre a aby to zaroven bolo ako tak responzivne ?

Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.92.–
peter
~ Anonymní uživatel
3485 příspěvků
26. 1. 2017   #2
-
0
-

[obsah min-height]
[footer]

Pro ruzna okna ale bude treba nastavovat to min-height pomoci javascriptu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:513c:c4...–
peter
~ Anonymní uživatel
3485 příspěvků
26. 1. 2017   #3
-
0
-

Pripadne jeste existuje position + bottom:0, jenze to je pak plovouci a prekryva text obsahu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:513c:c4...–
peter
~ Anonymní uživatel
3485 příspěvků
26. 1. 2017   #4
-
0
-

Ale nejspis by to slo udelat, kdyz se dole da margin, mozna padding. Problemy by to mohlo delat u position:fixed

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:513c:c4...–
Jan
~ Anonymní uživatel
178 příspěvků
27. 1. 2017   #5
-
0
-

skusal som to x sposobmi, aj podla nejakych navodov na nete, ale nefungovalo to. Nakoniec som zvolil ten prvy pristup, akurat ze som stranke nastavil minimalnu pevnu vysku. Ale budem to musiet prerobit tak, aby sa pocitala :-/

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.92.–
peter
~ Anonymní uživatel
3485 příspěvků
27. 1. 2017   #6
-
0
-

To druhe reseni s marginem a position by bylo mozna lepsi. Ale tam zas musis hlidat vysku body, html. Tusim, ze body se v nekterych prohlizecich neroztahuje pri mensim obsahu. A dalsi prohlizec zase nevidi html element. Ale mozna by to fungovalo.

Taky, vzdycky muzes pouzit framovy layout.
Ted to moc videt neni, protoze ocesali pocet clanku, ale clanky se daji rolovat a nadpis vratnice je samostatna stranka, takze se nehybe pri rolovani. Podobne funguje ten tel, seznam, taky se nescroluje stranka, ale jen seznam

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:dc19:3d...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Umiestnenie div — založil User

Mysql ORDER umiestnenie — založil Anonymní uživatel

Vypnutie PC v C++ — založil Lukáš

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý