Ako uložit dynamicky alokovane pole do pola – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ako uložit dynamicky alokovane pole do pola – C / C++ – Fórum – Programujte.comAko uložit dynamicky alokovane pole do pola – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Pig
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
27. 1. 2017   #1
-
0
-

Ahojte,mám dynamický alokované 1D pole a potreboval by som si po vykonani algoritmu pamatat vysledky kedze ho budem potom nacitavat znova a neviem ako tie vysledky niekam ulozim aby som si ich potom mohol spat vytiahnut . Vďaka za rady

int *arr = new int[num];
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.9.–
Pig
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
27. 1. 2017   #2
-
0
-

Problém vyriešený použitím vektorov :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.9.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
342 příspěvků
28. 1. 2017   #3
-
0
-

#1 Pig
http://nora.fpf.slu.cz/~bakala/U%E8ebnice%20jazyka%20C%5B1%5D.pdf

strana 84 nebo 84, můžeš si všechno schovat do souboru a pak to zase načíst. pole asi nejspíš budeš ukládat po jednom prvku pomocí cyklu for můžeš použít jak textový tak i binární přístup. u textového dáš jedno číslo na řádku (na konci každé řádky se automaticky vloží CR+LF) a  u binárního přístupu - viz str 84 doporučuju převézt číslo na řetězec a zarovnat vždy na konstantní délku řetězce např 30 znaků pomocé mezer vkládaných před číslo a přidat znaky CR+LF (0x0D+0x0A) nakonec a zpětně po načtení řetězce s konstantní délkou převézt na číslo a uložit do pole. Takže jak vidíš možností je mnoho....

http://www.zezula.net/cz/prog/string_na_int.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.128.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

Podobná vlákna

Pole objektů dynamicky? — založil Anonymní uživatel

Ako vytvorit strom z pola — založil Takeshi

Ako vložiť text do poľa — založil hladampomoc

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý