tak jsem to vyřešil přeinstalováním Windows. A všechno šlape jak má.
Fórum › Hardware
Nefunkční USB HUB a čtečka karet
mates píše:#
# tak jsem to vyřešil přeinstalováním Windows. A všechno šlape jak má.
to je ale docela škoda, domnívám se (tobě už to nepomůže) že by stačilo zvolit pouze opravnou instalaci (ne opravnou konzoli) tam by ti to přemazalo část systémových souborů a zrovna u nmožnosti naistalování jedné usb tiskárny mi to nedávno pomohlo- taky jsem předtim zkoušel všechno možný....
Maverick píše:#
##mates píše:#
# tak jsem to vyřešil přeinstalováním Windows. A všechno šlape jak má.
#to je ale docela škoda, domnívám se (tobě už to nepomůže) že by stačilo zvolit pouze opravnou instalaci (ne opravnou konzoli) tam by ti to přemazalo část systémových souborů a zrovna u nmožnosti naistalování jedné usb tiskárny mi to nedávno pomohlo- taky jsem předtim zkoušel všechno možný....
Kdybych měl s tím ještě někdy problémy vyzkouším. díky
To mates: ještě to sem z kopnu z jiného místa kde jsem to psal-"návod" na opravnou istalaci:
nabootuješ z cd, opravnou konzoly nedáš ale až ti to najde windows tak dáš R- opravit mno a tim se to opraví- sice se to chová jako instalace ale zatim jsem nikdy o nic nepřišel (samo zálohovat doporučuji)...
Víceméně tento postup doporučuji při jakémkoliv naboření woken....
Maverick píše: z cd, opravnou konzoly nedáš ale až ti to najde windows tak dáš R- opravit mno a tim se to opraví- sice se to chová jako instalace ale zatim jsem nikdy o nic nepřišel (samo zálohovat doporučuji)...#
##
#Víceméně tento postup doporučuji při jakémkoliv naboření woken....
jj vím o co jde. hodit to sem můžeš kdyby s tím měl někdo problémy.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Čtečka Karet přes USB — založil Bengo
Mysql a (pravdepodobne nefunkcní diakritika)nefunkcni — založil Alex
Aktivace ctecky SC karet — založil VladislavK
Značení grafických karet — založil Tomanek1
Balíček karet jako pole — založil kohost