PHP switch s akciou – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP switch s akciou – PHP – Fórum – Programujte.comPHP switch s akciou – PHP – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

Jozef
~ Anonymní uživatel
61 příspěvků
3. 2. 2017   #1
-
0
-

JEDNÁ SA O SWITCH PREPÍNAČ v HTML, nie SWITCH funkcia.

Prosím o pomoc. Stiahol som si v HTML a CSS switch, ktorý je buď ON, alebo OFF. Následne s ním chcem meniť stav v .txt súbore na 0/1, bude sa s tým ovládať relé z internetu.
Stiahol som si tento switch - prepínač:
http://codepen.io/jarmie/pen/tFqJH

Chcem, aby sa mi pri spustení stránky zobrazil stav YES, ak je v .TXT súbore 1 a naopak, ak  je v tomto súbore 0 tak NO. Vedeli by ste mi pomôcť? Pri spustení je vždy stav akoby 0, začína na OFF.
Je to v podstate len label a má ON/OFF span, potreboval by som tam dosadiť tento kód:
 

<?php
                 
                 $check_stav = file_get_contents('readme.txt');
                 if ($check_stav == 1){ 
                  STAV 1 na prepínači
                 
                 
                 }
                 else{
                 
                 STAV 0 na prepínači
                 }
?>

A taktiež potrebujem aby sa pri zmene stavu zmenil aj ten stav. Ďakujem za pomoc, s php robím ešte iba mesiac

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.53.–
gna
~ Anonymní uživatel
1508 příspěvků
4. 2. 2017   #2
-
0
-

Ve skriptu se interpretuje část mezi tagy <?php ?>. To co je mimo, se beze změny vypíše.

Takže nejjednodušší je to prostě zkombinovat. A aby to nebylo moc nepřehlé, tak aspoň trochu oddělit logiku od výstupu.

<?php
	...
	$checked = 'checked';
	...
?>
...
<label>
	<input type="checkbox" <?php echo $checked; ?>>
	<div>
...
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Jozef
~ Anonymní uživatel
61 příspěvků
4. 2. 2017   #3
-
0
-

#2 gna
Ano ale ako nakodujem akciu pre zmenu? Že ak kliknem nato, že sa stav prepne priamo v tom inpute?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.53.–
gna
~ Anonymní uživatel
1508 příspěvků
4. 2. 2017   #4
-
0
-

Přidáš do formuláře submit a normálně ho odešleš, nebo ho odešleš na pozadí AJAXem.

Jak tak koukám na dotazy z tvé adresy, tak bys to po půl roce měl zmáknout.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Jozef
~ Anonymní uživatel
61 příspěvků
4. 2. 2017   #5
-
0
-

#4 gna
neviem to, tak buď taký láskavý a urob mi to

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.53.–
peter
~ Anonymní uživatel
3714 příspěvků
6. 2. 2017   #6
-
0
-

precteni souboru
http://php.net/…ead.php ;

<?php
$filename = "c:\\files\\somepic.gif";
$handle = fopen($filename, "rb");
$contents = fread($handle, filesize($filename));
fclose($handle);
?>

zapis do souboru
http://php.net/…ite.php ;


<?php
$fp = fopen('data.txt', 'w');
fwrite($fp, '1');
fwrite($fp, '23');
fclose($fp);

// the content of 'data.txt' is now 123 and not 23!
?>

priklad odesilani a vypisu hodnot
http://www.html-form-guide.com/…st.html ;

http://mysite/myform5.php?lang=english
<?php
   if(isset($_POST['submit']) {
      if($_GET['lang'] == "english") {
         echo("First name: " . $_POST['firstname'] . "<br />\n");
         echo("Last name: " . $_POST['lastname'] . "<br />\n");
      } else if($_GET['lang'] == "spanish") {
         echo("Nombre: " . $_POST['firstname'] . "<br />\n");
         echo("Apellido: " . $_POST['lastname'] . "<br />\n");
   }
?>
<form method="post">
   <p>First name: <input type="text" name="firstname" /></p>
   <p>Last name: <input type="text" name="firstname" /></p>
   <input type="submit" name="submit" value="Submit" />
</form>

Pokud chces hotove reseni, tak min. to zabere 8h, 500 kc/h. Muzes si to pak prodat 1000x, takze ti to pokryje naklady. Ja nemam tisic zakazniku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6860:5c...–
peter
~ Anonymní uživatel
3714 příspěvků
6. 2. 2017   #7
-
0
-

Jeste by bylo mozna dobre rici, ze, kdyz to budes chtit pouzit na vic pc soucasne, tak se radeji podivej na priklady v online dokumentaci pro flock. Protoze soucasne pouziti fopen 2 uzivateli na 1 souboru ten soubor smaze, zablokuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6860:5c...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

Switch — založil Onsi

Switch — založil geon

Switch — založil belze

Pomoc se switch — založil matouch

Switch nefunguje — založil MareX

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý