Jak byste řěšili přidání nového řádku s inputy – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak byste řěšili přidání nového řádku s inputy – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comJak byste řěšili přidání nového řádku s inputy – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tomáš polz0
Návštěvník
19. 2. 2007   #1
-
0
-

ahoj vytvářím forumulář pro objedavkový list ale dospěl jsem brzy k problému kdy v jedné určité objednávce bude potřeba více položek (tedy řádků s inputy) . jak byste to řešili ?
shrnu to dejmen tomu že mám na každém řádku třeba čtyři inputy a hci např po odenterování z posledního inputu přidat nový řádek.
ps samozřejmě bez ztrát již napsaných dat a s možností uložení všech hodnot z inputů do mysql db pomocí php
thankl you in advance
PS:možná nějaký js , opravdu nevím ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
20. 2. 2007   #2
-
+1
-
Zajímavé

jo js....

ujasni si max pocet inputu....

potom je normalne dej do html.... a nekterym nastave style"display: hidden;" no a potom pres js je zobrazuj postupne..... ale asi na to musis udelat nejaky tlacitko ktery bude volat tu funkci na zobrazeni dalsiho...

no a v php bude pridavat hodnoty, ktere se enrovaj prazdnymu retezci...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
tomáš polz0
Návštěvník
20. 2. 2007   #3
-
0
-

diky, pres skryte inpty me to nenapadlo resit celkem proste a jednoduche tak jakby to vetsinou v algoritmu byt ;-)
rozhodne to vyzkousim

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
21. 2. 2007   #4
-
0
-

mislim ze navrhnute riesenie je trochu neprekticke:
- nemas istotu ze pocet inputov ktory povazujes za maximalny bude stacit (samozrejme to zalezi od konkretneho problemu)
- moze sa stat ze stranka ma napriklad 3 textove inputy, 1 submit a 30 hidden, ktore nebudu pouzite ale aj tak sa prenesu.

nebolo by lepsie tie inputy priamo vytvarat v js a povedzme odoslat jeden hidden obsahujuci pocet vsetkyh inputov (pre kontrolu)?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
DavesMan
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
21. 2. 2007   #5
-
0
-

Rozhodně se přikláním k tomu, vytvářet je dynamicky přes JavaScript. Není to tak složité...
Tip: document.getElementById('divSRadkyFormulare').innerHTML += '<input ....>';
Samozřejmě to chce odladit - je to jen hrubý návod...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
21. 2. 2007   #6
-
0
-

mno da sa to pomocou tohoí, ze das name="pole_inputu[]" a potom to v skripte spracujes cez smycku....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý