Jak importovat funkci z jiného souboru – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak importovat funkci z jiného souboru – Python – Fórum – Programujte.comJak importovat funkci z jiného souboru – Python – Fórum – Programujte.com

 

Quido
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
16. 2. 2017   #1
-
0
-

Zdravím, jak by šlo importovat funkci/ popřípadě celý .py soubor do jiného souboru?

Např. měl bych hru kde by hráč přišel k důležitému rozhodnutí. Pokud by se rozhodnul pro první možnost, spustil by se kód z prvního souboru, na jehož konci by se program opět vrátil do hlavního programu a pokud pro druhou, spustil by se kód z druhého souboru?

Děkuju předem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.242.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
16. 2. 2017   #2
-
0
-

Stejně jako standardní moduly:

xx.py:
def neco():
        ...

yy.py:
import xx
xx.neco()
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý