Spočítať podkategórie – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Spočítať podkategórie – PHP – Fórum – Programujte.comSpočítať podkategórie – PHP – Fórum – Programujte.com

 

juraj1750
Návštěvník
17. 2. 2017   #1
-
0
-

Ako spočítať  podkategórie,ktoré patria k hlavnej kategóriam

<?php
function get_menu($data, $parent_id = 0) {
	static $i = 1;
	$tab = str_repeat("\t\t", $i);
	if (isset($data[$parent_id])) {
		$html = "\n$tab<ul>";
		$i++;
		foreach ($data[$parent_id] as $v) {

		$child = get_menu($data, $v->cat_id);
			$html .= "\n\t$tab<li>";
$id = $v->cat_id;
$title = $v->cat_name;
$level= $v->level;
$j="jjj";

			$html .= '<a href="'.$id.'">'.$title.'-'.$level.'-'.$j.'</a>';

		
		
		//	$html .= '<a href="'.$id.'">'.$title.'</a>';

			if ($child) {

				$i--;
				$html .= $child;
				$html .= "\n\t$tab";
			}
			$html .= '</li>';
		}
		$html .= "\n$tab</ul>";
		return $html;
	} else {
		return false;
	}
}


$result = mysql_query("SELECT * FROM categories  ORDER BY cat_name asc");
$count=mysql_num_rows($result);
while ($row = mysql_fetch_object($result)) {
	$data[$row->parent_id][] = $row;

}

$menu = get_menu($data);
?>


<div id="myjquerymenu" class="jquerycssmenu">
<?php echo $menu; ?>

</div>
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.36.–
peter
~ Anonymní uživatel
4007 příspěvků
19. 2. 2017   #2
-
0
-

Tvuj popis je nejasny.

$row->parent_id
SELECT COUNT(*) FROM tabulka WHERE parent_id=123
Spocita vse, co ma parent_id == 123
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.199.–
peter
~ Anonymní uživatel
4007 příspěvků
19. 2. 2017   #3
-
0
-

kdyz tam misto toho das GROUP BY parent_id, tak to spoji podle parent_id a spocita soucet pro vsechny radky vsech stejnych parent_id pro vsech parent_id.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.199.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý