Spuštění KUBUNTU – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Spuštění KUBUNTU – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.comSpuštění KUBUNTU – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sonyc
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 2. 2007   #1
-
0
-

Zdravím všechny linuxáky :) mám problém, Kubuntu normálně nainstaluji a po restartu se začnou zavádět , načítají se aktivují všechny démony ale po načtení se obrazovka načítání jakoby resetuje a zůstane jen nápi KUBUNTU a modrý načítací proužek ,poté systém zatuhne (ale např. klávesnice reaguje!) . To a samé se stane pokud dám spuštění z DVD . :(( Mám verzi 6.0.6.1 , PC : AMD64 Athlon 3800+ , 1GB RAM a AMD X1900XT 256MB grafiku . Pls poraďte, a drobnost mimo něco obdobného mi dělá i Mandriva 07rc2 , ta ale aspoň zapne konzolové prostředí a před načtením zařve něco s grafikou a dá mi vybrat z cca 5 typů jakýchsi adres (HW) .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
sonyc
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 2. 2007   #2
-
0
-

tak se mi povedlo rozjet live cd distribuce kororaa ale musím požít příkaz při bootovaní "-nofb" , když takto pusím mandrivu vše najede do konzole zaloguji se a při pokusu o spuštění KDE mi to hodí " X Server Fatal ERROR"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
28. 2. 2007   #3
-
0
-

sonyc píše:#
# Zdravím všechny linuxáky :) mám problém, Kubuntu normálně nainstaluji a po restartu se začnou zavádět , načítají se aktivují všechny démony ale po načtení se obrazovka načítání jakoby resetuje a zůstane jen nápi KUBUNTU a modrý načítací proužek ,poté systém zatuhne (ale např. klávesnice reaguje!) . To a samé se stane pokud dám spuštění z DVD . :(( Mám verzi 6.0.6.1 , PC : AMD64 Athlon 3800+ , 1GB RAM a AMD X1900XT 256MB grafiku . Pls poraďte, a drobnost mimo něco obdobného mi dělá i Mandriva 07rc2 , ta ale aspoň zapne konzolové prostředí a před načtením zařve něco s grafikou a dá mi vybrat z cca 5 typů jakýchsi adres (HW) .


Ja som mal rovnaky pocit na zaciatku. Tiez som si myslel, ze sa mi kubuntu zaseklo pri nacitavani, ale potom som si nechal vypisovat vsetky prikazy a zistil som, ze v tom mieste kde to "zatuhlo" len konfigurovalo wifi, resp sietove zariadenia a potom po minute, dvoch to islo veselo dalej :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý