Gastromania.cz - kritika – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Gastromania.cz - kritika – Offtopic – Fórum – Programujte.comGastromania.cz - kritika – Offtopic – Fórum – Programujte.com

21. 2. 2017   #1
-
0
-

čau programátoři ;) Chtěl bych vás poprosit o nějaou konstruktivní kritiku webu https://gastromania.cz/ jedná se o eshop, který se zabývá prodejem profesionálního gastronomického vybavení do kuchyní, restaurací, kaváren atd... 

Mě by zajímalo, jak se vám líbí webová stránka a jak se v ní vyznáte. Popřípadě, pokud budete mít jakýkoliv jiný nápad, budu za něho rád, děkuji. Hezký zbytek dne. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.167.240.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
22. 2. 2017   #2
-
0
-

Nelibi, nevyznam, neprehledna, obsahuje spoustu neucelnych veci (treba v paticce).

To dulezite, co by v paticce melo byt, nazev firmy, adresa, kontakt, tam nemas.
Je to uz cas, ale potreboval jsem zjisti u 5-ti zahr. skol, 3 v USA, jmeno, adresu, tel cislo i s volackou do statu. Byl to dost porod najit, nekdo to nemel uvedene a musel jsem volacku nebo adresu googlovat. Nekdo zas nemel jmeno firmy (skoly) jako text, takze jsem musel pracne prepisovat text z obrazku loga :)

Dost mne irituje, ze mam otevrenou stranku kontakt a je zahlcena vsim moznym jen ne kontaktni udaje najit nebo mi je prekryje menu s hrncem. 99% stranky tvori neco jineho nez text, ktery jsem chtel videt (kdyz pocitam i skryte nebo rozbalene menu).

Pouzivas drobne pismo a stranka nejspis bude hodne tezko ovladatelna na malem displeji mobilu, kdyz u mne v okenku 800x600 vidim tak 1/10

Ta stranka je graficky chuda, bezducha. Chtelo by to neco pro oziveni. Co to pak trochu ozivuje je, ta oranzova, kdyz se rozbali kategorie vyrobku. Ty vodoznaky to pak ale uplne zabijou.

Nevim, proc tam mas milion a 101 odkazu, rozdelene menu. Je tezke udelat jedno menu + katalog treba jako druhe? Vyberes treba 5 nej polozek a zbytek schovat do podstranky, treba dalsi informace.

FAQ, 0 product - to neni cesky.

777-796-110
(+420) 595 170 719
Kam se podela jednotnost? Preci, kdyz jednou zformatujes telefony jako cislo-minusko-cislo, tak podruhe musis zachovat stejny styl. Rozumis vubec tomu, proc jexistuje styl? Treba nadpis, text, odkaz?

Hledani. Nejsem si jisty, zda je to ok, ze ho mas nevyrazne zasite u katalogu. Tez bych mozna cekal lupu. Je to hledani v katalogu nebo na cele strance?

Nevim, zda ma nejaky smysl cpat na kazdou stranku pop. vyrobky, oblibeni vyrobci. A proc to je zase jinym stylem? Slovo popularni znamena totez jako oblibeny. A proc kuchyn je male k a Popularni velke P? To uz mas 2 ruzne styly pro totez.

Je to e-shop, nemas tam obchodni podminky podle zakona, ktery plati snad 10 let, uz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6878:55...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Kritika banneru — založil plasmo

Kritika webu - 2R.sk — založil Michal93

Kritika webu - 8R.sk — založil zelenac1

Kritika webu — založil marpit

Tetris - kritika — založil Matěj Andrle

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý