Vizualizační ůloha do školy - C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vizualizační ůloha do školy - C# – .NET – Fórum – Programujte.comVizualizační ůloha do školy - C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
sidida0
Duch
26. 2. 2017   #1
-
0
-

Dobrý den, potřeboval bych pomoct s jedním úkolem a jelikož jsem otřesnej programátor a sám jsem tuhle simple věc nepochopil, potřeboval bych poradit od vás.

Připojen obrázek.

tohle jsou ty úlohy. Potřeboval bych aby se mi ukázali ve Visualu v Konzoli.

Kdyžtak děkuji moc za pomoc,zatím se pokusím to vyřešit :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.208.–
gna
~ Anonymní uživatel
455 příspěvků
26. 2. 2017   #2
-
0
-

4.3 Na začátku mezery a pak hvězdička. Na každém dalším řádku o 1 mezeru méně a o 2 hvězdičky více.

4.4 Na každém řádku počet hvězdiček podle čísla řádku, nebo prostě na každem dalším řádku o 1 hvězdičku více.

4.5 První a poslední řádek plný. U řádků mezi nimi zase můžeš měnit počet mezer, nebo prostě hlídat jestli jsi na úhlopříčce (x == y).

Co z toho neumíš zapsat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
gna
~ Anonymní uživatel
455 příspěvků
26. 2. 2017   #3
-
0
-

To 4.5 by teda šlo celé napsat do jedné podmínky, bez samostatného vypisování prvního a posledního řádku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
gna
~ Anonymní uživatel
455 příspěvků
26. 2. 2017   #4
-
0
-

 Nudím se :)

int velikost = 10;

for (int i = 0; i < velikost; i++)
{
	Console.Write(new String(' ', velikost - i - 1));
	Console.WriteLine(new String('*', i * 2 + 1));
}

for (int i = 0; i < velikost; i++)
{
	Console.WriteLine(new String('*', i + 1));
}

for (int i = 0; i < velikost; i++)
{
	for (int j = 0; j < velikost; j++)
	    Console.Write((i == 0 || i == velikost-1 || j == 0 || j == velikost-1 || i == j) ? '*' : ' ');
	Console.WriteLine();
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
sidida
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
26. 2. 2017   #5
-
0
-

#4 gna
Děkuji moc za pomoc. Jseš nejlepší :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.208.–
sidida
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
26. 2. 2017   #6
-
0
-

#5 sidida
Jenom se chci ještě zeptat jestli se tam dá za něco jiného vyměnit to new String?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.208.–
BDS+2
Věrný člen
26. 2. 2017   #7
-
0
-

#6 sidida
Proč, tak je to správně, ale dá:

for (int j = 0; j < pocet_znaku; j++) Console.Write('*');
Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 200 hostů

Podobná vlákna

Uloha do skoly — založil lolkohrad

Úloha do školy .NET a C# — založil Rasto01

Uloha — založil hiepjake

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý