Tabulka – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tabulka – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comTabulka – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
schokodidek0
Newbie
1. 3. 2017   #1
-
0
-

Ahoj, potřebuju poradit, jak vytvořit vyskakovací tabulku. Má někdo nějaký nápad? Př: https://ctrlv.cz/YKA9

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.225.–
peter
~ Anonymní uživatel
3714 příspěvků
2. 3. 2017   #2
-
0
-

Nerozumim. Dal jsi sem (i do php) stranku, ale nikde jsi nenapsal, kde na te strance je vyskakovaci tabulka nebo neco tomu podobne a nebo postup, jak ji vyvolat.

Nejspis je to vazane na udalost:
- onclick, onmouseup, onmousedown (mys klikani)
- onmouseover (mys pohyb)
- onkeypress, onkeydown, onkeyup (klavesnice)

Jestli se jedna o blikajici zhasinajici efekt, tak to je vazane na casovac, ktery opakovane spousti nejaky program po uplynuti casu (obvykle min se dava 30-100 ms)
- setTimeout, setInterval

Takovy priklad uz naprogramovane tabulky, ktera se ale nemusi zobrazit v kazdem prohlizeci je alert hlaska

<span onclick="alert('123');"></span>

Pokud chces neco slozitejsiho, tak treba hledat googlem nebo umet programovat. Spousta z toho bude js knihovnou jquery.
google = javascript efect galery
http://www.jqueryrain.com/…age-effects/
google = javascript slider
http://1stwebdesigner.com/jquery-gallery/
google = javascript jquery window
https://jqueryui.com/dialog/#…

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:1417:16...–
peter
~ Anonymní uživatel
3714 příspěvků
2. 3. 2017   #3
-
0
-

Mozna bych tam pridal jeste text, aby bylo jasne, ze se musi na ten SPAN kliknout a taky, aby mel nejake rozmery :)

<span onclick="alert('123');">Klikni na mne</span>
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:1417:16...–
weroro0
Návštěvník
2. 3. 2017   #4
-
0
-

#1 schokodidek
Hľadaj na Googli - Modal window

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.235.54.–
Front-end senior web developer at Azet, a.s. & Ringier Axel Springer Slovakia.
JavaScript (ECMA5, ECMA6+), TypeScript, HTML, CSS specialist
schokodidek0
Newbie
2. 3. 2017   #5
-
0
-

Našel jsem tedy nějakej ten způsob, ale pouze přes tlačítko, mohl by mi někdo říct co upravit, popř vymazat aby vyskočila sama, bez nutnosti klikat na tlačítko?

<!-- Trigger the modal with a button -->
<button type="button" class="btn btn-info btn-lg" data-toggle="modal" data-target="#myModal">Open Modal</button>

<!-- Modal -->
<div id="myModal" class="modal fade" role="dialog">
  <div class="modal-dialog">

    <!-- Modal content-->
    <div class="modal-content">
      <div class="modal-header">
        <button type="button" class="close" data-dismiss="modal">&times;</button>
        <h4 class="modal-title">Modal Header</h4>
      </div>
      <div class="modal-body">
        <p>Some text in the modal.</p>
      </div>
      <div class="modal-footer">
        <button type="button" class="btn btn-default" data-dismiss="modal">Close</button>
      </div>
    </div>

  </div>
</div>

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.225.–
weroro0
Návštěvník
2. 3. 2017   #6
-
0
-

Pošli živú ukážku kde to skúšaš aby sme sa vedeli pozrieť aj my. Ty si totiž neposlal celý kód.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.235.54.–
Front-end senior web developer at Azet, a.s. & Ringier Axel Springer Slovakia.
JavaScript (ECMA5, ECMA6+), TypeScript, HTML, CSS specialist
schokodidek
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
2. 3. 2017   #7
-
0
-

Zde http://skinjackpot.cz/test/

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.225.–
schokodidek0
Newbie
2. 3. 2017   #8
-
0
-

Omlouvám se že jsem předchozí komentář napsal anonymně, ale jsem to já.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.225.–
Řešení
weroro0
Návštěvník
2. 3. 2017   #9
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

   

$('#myModal').modal('show');

Mám taký pocit, že to je aj v dokumentácii k tomu bootstrap modalu. Stačí začať čítať aj obsah stránky a nie na nej iba hľadať hotové riešenie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.235.54.–
Front-end senior web developer at Azet, a.s. & Ringier Axel Springer Slovakia.
JavaScript (ECMA5, ECMA6+), TypeScript, HTML, CSS specialist
schokodidek0
Newbie
2. 3. 2017   #10
-
0
-

Děkuji, už to funguje, ale potřeboval bych ještě poradit že aby se to zobrazovalo jen jednou za den už přihlášenýmu uživatelovi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.225.–
peter
~ Anonymní uživatel
3714 příspěvků
3. 3. 2017   #11
-
0
-

Tak, jestli uz byl ci nebyl prihlasen, si uloz do databaze a pak tam do js pridas podminku, ne?
if ('<?php echo $prihlasen_dnes; ?>'=='1') {...}

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.199.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Tabulka — založil Jakub Vojáček

Tabulka — založil Karel

Tabulka — založil schokodidek

Tabulka — založil Karel

Tabulka — založil Bluefirec

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý