Ahoj, chtěl bych vědět jak bych mohl udělat screen příkazu "forever", něco jako když máte "screen -R *název*" "node *název*.js" atd.
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Forever
Našel jsem tedy řešení abych viděl živý výpis: http://stackoverflow.com/…gs-to-screen
Ale potřeboval bych abych do něho mohl zapisovat věci a aby se to projevovalo
No promiň ale od toho tady není forum ne?
#4 schokodidek
Fórum ti poradí, ak nefunguje nejaké tvoje riešenie. Fórum nie je trh s programátormi, ktorí pracujú zadarmo. Každý ti poradí lebo on chce a nie preto, že mu to niekto alebo niečo prikazuje.
Ukáž kód, o ktorý sa pokúšaš. My sa pozrieme, v čom by mohol byť problém. Prejav trochu aktivity, alebo ako poznamenal peter , ponúkni výšku odmeny za hotové riešenie.
V cmd, obvykle, kdyz potrebujes vystup, tak v dosu (*.bat) se to delalo sipeckou. Podobne to jde presmerovat na exe, dalsi batak a pod. Takze hadam, ze hleda prave neco takoveho. Ale samozrejme nechci ztraces cas googlovanim, zkousenim a instalovanim neceho, co tu nemam, jen tak, pro nic, za nic. To jsem delal jako student a casto se mi to nevyplatilo. Lepsi je stala prace nez delat zakazky. Tam si tve prace aspon trochu vazi. Na zakazkach jsem byl tezce ztratovy. Si predstavuji, ze jim dam tydenni praci dam za 100-500.
dir *.* > soubor.txt
Nevím, co myslíš tím "zapisovat věci a aby se to projevovalo".
Výstup té aplikace je přesměrovaný do toho logu, takže její standardní výstup půjde do něj.
Pokud chceš do toho logu něco přidávat z jiné aplikace, tak jakoukolí funkcí pro zápis do souboru. Nebo pomocí shellu přesměrovat její výstup, tak jak píše peter. Jen bych teda použil přidávání na konec (místo > bude >>). Akorát pak ten log může být rozsypaný, když do něj zapisují dva programy.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze