Comparison plugin vo Webnode – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Comparison plugin vo Webnode – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comComparison plugin vo Webnode – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Pali333
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
30. 3. 2017   #1
-
0
-

Nazdar,

môže mi niekto poradiť ako si vytvorím HTML kód kde chcem použiť porovnávací plugin Cocoen ?

Domovská stránka pluginu:

https://github.com/koenoe/cocoen

Web mám spravený na Webnode a do políčka na to určeného potrebujem vložiť ten HTML kód ale ako tam dostanem tie obrázky to fakt netuším.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a01:c844:10d2:8f00:34ae:...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
31. 3. 2017   #2
-
0
-

Udelej si tu stranku nejdriv na plose v nejake slozce a az ti to bude fungovat, tak se ptej. Takhle to vypada, ze sis neprecetl navody ani u pluginu ani na webnode.

https://github.com/koenoe/cocoen

<div class="cocoen"> -- obrazky / html
  <img src="...stranka/img/before.jpg" alt="">
  <img src="...stranka/img/after.jpg" alt="">
</div>

<link rel="stylesheet" href="...stranka/css/cocoen.min.css" /> -- css

-- bez jquery
<script src="...stranka/cocoen.min.js"></script> -- cocoen js
-- bez jquery spusteni
<script>new Cocoen(document.querySelector('.cocoen'));</script>

-- s jquery
<script src="...stranka/jquery.min.js"></script> -- jquery js
<script src="...stranka/cocoen-jquery.min.js"></script> -- cocoen js
-- s jquery spusteni
<script>$('.cocoen').cocoen();</script>

Cili, musis mit furu souboru nahranych na webu. Nevim, zda to u webnode jde. Nebo je musis tahat z jinych zdroju, to mozna nedovoli prohlizec. Obrazky, ty normalne nahrajes do nejake galerie na tve strance a zjistis si adresy. Prepsat to do html kodu pak neni takovy problem. Treba zrovna v te ukazce pouzivaji animovany gif. Chtelo by to spis kopirovat ze stranky, kde ten plugin uz jede.
https://raw.githubusercontent.com/…r/readme.gif

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:bd63:89...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

PhpRS - plugin — založil Karel Bouchal

Plugin do chrome — založil Requiem

Plugin do qip — založil J4cker

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý