Co is myslíte o tomhle seriálu? Která z postav se vám zamlouvá nejvíc? Kde sledujete tenthle seriál.... ?????
Fórum › Offtopic
ZTRACENI (Lost)
já sem viděl zatím všechny díly až do 7 dílu třetí serie. Fakt Bezva serial. Nejlepší byla shanon, škoda že ji sejmuli:(
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker:myslíš tu situaci jak vidí Walta a najednou na ní vystřelí ta z druhý části letada ? o tomhle sem čet jenom na Lost.cz a dál sem to už nečet, tak newim jestli umřela nebo ne... já na to koukam zatim na Nově, ale snad už se dočkam a dostanu ty dvd se všema dílama...
JJ, tam ji bohužel zabili:( Já to mám všechny díly od známýho, na Nově to de hrozně pomalu:( Ted taky koukám na americkej serial Heroes. Taky kvalita, lepší než LOST;-)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
to je škoda no (byla celkem pěkná :D )
Prezije Kate??? Pokud ne, tak prestavam koukat :-)
v tom 7 dílu II serie není mrtvá. Zrovna utíka ze zajetí THE OTHERS
Pro vyzkoušení Vaš
hhh, sme dva, je tam nekompromisně nejlepší baba
Pro vyzkoušení Vaš
To Zelenáč:newim jistě, ale na 99% přežije. určitě ještě bude mít něco s Jackem a v seriálu hraje poměrně výraznou roli
jj, to je Kate. Shannon je prostě dakeko hezčí!
Pro vyzkoušení Vaš
LáLáje stejně nejlepší!
myslim, ze tvurci ten spor vyresili za nas... prece by nenechali zemrit tu hezci :-P
on ji ten serial už nebavil tak ji museli nechat zabít myslím
Pro vyzkoušení Vaš
takhle je to ale v 99ti % seriálů. Vem si třeba Medicopter 117, Alarm fur Cobra 11 atd. atd.Blujacker píše:#
# on ji ten serial už nebavil tak ji museli nechat zabít
lol
nj, taky sem se vždycky divil že je pořád tlustčí a tlustčí...ale přece jenom pak našli ten sklad toho jídla a z něj udělali skladníka;-) Má to někdo holt štěstí
Pro vyzkoušení Vaš
nej je že celej ten podzemní komplex chtěl vyhodit do luftu
Pro vyzkoušení Vaš
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze