C++ malý script – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C++ malý script – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ malý script – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
pacient0
Duch
11. 4. 2017   #1
-
0
-

Zdravim, chcel by som vedie syntaktický príkaz naa prevzatie casti pracovnej plochy, urcitu mnozinu pixelov.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.15.239.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
119 příspěvků
12. 4. 2017   #2
-
0
-

http://stackoverflow.com/questions/1397389/how-to-draw-text-on-the-desktop-in-windows

http://stackoverflow.com/questions/1536141/how-to-draw-directly-on-the-windows-desktop-c

http://stackoverflow.com/questions/2981621/how-to-draw-to-screen-in-c

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:18e9:...–
pacient
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
12. 4. 2017   #3
-
0
-

#2 Jerry
človek čakal niečo v tvare."syntaktický príkaz" " ohraničenie množiny pixelov";

ale to nič aj tak, vďaka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2.247.248.–
gna
~ Anonymní uživatel
438 příspěvků
12. 4. 2017   #4
-
0
-

#3 pacient
No, tak to ještě budeš muset vysvětlit, co podle tebe jako je "syntaktický příkaz" a to "převzetí plochy".

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
119 příspěvků
13. 4. 2017   #5
-
0
-

#3 pacient
jakej syntaktickej příkaz ??? v těch odkazech to máš moc hezky popsaný a je tam aj příklad ...

http://stackoverflow.com/questions/1176448/drawing-on-the-desktop-background-win32

musíš nejdřív získat Handle okna desktopu (deviceContext) a tepreve potom můžeš kreslit čáry pomocí GDI/GDI+ ??? ten příklad funguje ok.

jestli chceš další příklady tak sou tady:

http://knihy.cpress.cz/1001-tipu-a-triku-pro-visual-c.html

a je tam aj to co chceš ty

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:c109:...–
pacient
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
19. 4. 2017   #6
-
0
-

#5 Jerry
vdaka

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.15.238.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 80 hostů

Podobná vlákna

Malý servopohon v C — založil vasek230

Malý Kernel v NASM — založil _Radek_

Malý výběr ve Visual C# — založil Avak

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý