Čus lidi,
k čemu se pls používá program MS VFirtual PC?
Fórum › Software
Virtual PC
Můžeš v něm vytvořit virtuální stroj (PC) a do něj nainstalovat OS, software - to vše odděleně a bez vlivu na hostitelský OS. Koukni sem: http://www.aspnet.cz/Search.aspx?IncludeComments=True&Text=virtualizace.
je možné z virtuálního počítače normálně přistopovat k diskoům toho fyzického (respektive transportovat data z VPC do normalniho PC) ?
mad_nightmare píše:#
# je možné z virtuálního počítače normálně přistopovat k diskoům toho fyzického (respektive transportovat data z VPC do normalniho PC) ?
Já jevim jak MS virtual... ale já mam ve vmwaru rozchozenou síť mezi virtual pc a mojim pc, myslim si že ms to umí taky jen mu je potřeba tu síťovku povolit a nastavit....
Hosi, a spojaznim tam aj Os win 3.11??? :-)
Jo, Mrkvosoft vyřkl kompatibilitu se všemi jeho systémy.
Mohl by mi někdo prosím říct jaké zhruba má nároky stabilní rozjetí a bezproblémový chod Virtual PC? Jeké jsou vaše zkušenosti a konfigurace. Mám Athlon 64 3200+, 2x512 MB RAM PC 3200, MSI K8N SLI, 3x HDD (celkově 800 GB). Podle toho co jsem četl by bylo asi potřeba dokoupit paměť co ?
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.
díky za link ale já se ptal na praktické zkušenosti. Toto mi je na ***. Ale i tak díky
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.
Tax píše:#
# díky za link ale já se ptal na praktické zkušenosti. Toto mi je na ***. Ale i tak díky
Tak jeho nároky nejsou velký. jde spíš o systém který v něm chceš spustit. Já mám půl giga raměti a na spuštění openSuse (dal jsem jim 350MB) se wokna dost sekali. jde o daný systém. Třeba slax jede v pohodě i na 200MB paměti. Jinak mám athlona 1.8 a v tom problém není. A nějaká to místo na disku ale ty problém mít nebudeš ;)
no na hostitelském asi (99%) budu mít Win XP, a na virtualu bych ctěl mít testovací XP, Visty, a Fedoru 7 nebo Aurox. Ale Fedoru si hodím asi normálně natvrdo na HW. Jde mi spíše o ty testovací XP a Visty.
To Tax: ale pozor na licence ;)
To Tax: Mám podobnou sestavu jako ty a Virtual PC mi jede vklidu. Zkoušel jsem v něm XP, hostitelské mám XP. Akorát mi v něm nefungovaly linuxy. Zkoušel jsem sice jen nějaké live distribuce, ale vždy tam nešel obraz. Ve Wmware player pak šly i linuxy...
Jak by se dal přesunout OS z VPC do normálního PC s co nejmenší námahou ?
To Anonymní uživatel : Nevim jak jednoduse, protoze MS distribuuje VHD disky napr. s MS Exchangem, WS 2008 atp., aby si to lide mohli vyzkouset a licence je vlastne jakoby koupena, takze je to nejak bezpecnostne osetrene aby se zabranilo pouzivani "testovaci" licenci.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ms Virtual PC 2007 — založil laco797
Virtual device — založil franta22
Keywords: [virtual a abstract] — založil RePRO
Virtual destruktor u dedicnosti — založil fnenks
Alokace tříd s virtual — založil Tuqi