C++ náhodné generování binárního stromu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C++ náhodné generování binárního stromu – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ náhodné generování binárního stromu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

nickan0
Duch
6. 5. 2017   #1
-
0
-

Zdravím všechny - mám menší problém s vygenerováním náhodného stromu. Náhodný uzel (1-100) mi to do souboru vložilo, ale v momentě, kdy chci vytvořit strom podle count_nodes (přidal jsem tam for cyklus), tak se cyklus provede, jak má(podle počtu uzlů) - ale první podmínka (nod==nullptr) v metodě Create_tree se provede pouze jednou a vloží mi to do souboru pouze 1 náhodný uzel.. Neví někdo, kde může být problém?

Předem díky za pomoc.

Můj kód: (zcela jsem to předělal, tak jak poradil KIIV za pomocí tříd to udělat).

Tree.h - https://pastebin.com/K7XBZEeT

Main.cpp - https://pastebin.com/ZvTcsqzf

Tree.cpp - https://pastebin.com/eruRABpY

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.103.–
nickan0
Duch
6. 5. 2017   #2
-
0
-

srand(time(NULL));  - jsem vyhodil z cyklu for a dal za main() - pořád to ale zaznamená do souboru pouze 1 uzel a 2 znaky #. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.103.–
gna
~ Anonymní uživatel
1874 příspěvků
6. 5. 2017   #3
-
0
-

Tak si to prokrokuj, nebo přidej výpisy.

Když jsi vyhodil ten srand, tak by se ti to mělo zanořit a jako count_nodes být x.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý