Co je vlastne v databaze – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Co je vlastne v databaze – MySQL – Fórum – Programujte.comCo je vlastne v databaze – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
olgo0
Věrný člen
20. 2. 2007   #1
-
0
-

zdrvim. narazil som na jednu docela pozoruhodnu zvlastnost: mam retazec "1" s dlzkov 1 znak. pomocon php ho ulozim ho do databaze, do stlpca typu varchar(20). ked ho pomocov php vyberem, je to ten isty retazec. ked sa ale na tu tabulku pozrem v konzole (select * from tblname;) je tam neco ine (musim to sem prepisat rucne lebo aj pri pouziti vystupu do suboru (tee file.txt) s toho bola opet jednotka) konkretne tam je: "╠PÜouäŤ" (nie som si istry ci tam patri aj prvi a posledny znak lebo splivaju s ramikom tabulky). uz ste sa s tim niekto stretly?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Reklama
Reklama
olgo0
Věrný člen
21. 2. 2007   #2
-
0
-

To olgo: aho tak to bola iba iba chyba pri vypise. nasledujuca bunka v tabulke obsahovala nejake blbosti, medzi nimi aj carriage return takze to zacalo tlacit od zaciatku riadku tie blbosti a prepisalo to hodnotu v prvom stlpci.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Vlastne GUI — založil stanke

Vlastne menu — založil 7raul

Čo je vlastne konzola ? — založil mephi

Vlastné chybové hlášky — založil walda

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý