V akom programe otvorit .sql – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

V akom programe otvorit .sql – MySQL – Fórum – Programujte.comV akom programe otvorit .sql – MySQL – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Koder0
Newbie
23. 5. 2017   #1
-
0
-

Zdravim všetkých. Mám vyexportovaný .sql subor ktory som sa snazil otvorit najprv v Atom editore, potom PHP storme, každý z nich sa mi vždy zasekol. Ide o to že v tom .sql subore potrebujem upraviť adresu, tá sa v tom subore vyskytuje cca 5000 krat. Vzdy ked dam vyhladat a ocnacit vsetky vyskyty aby som ich mohol prepisat tak sa mi zasekne kazdy editor. 

Je na to nejaky specializovany editor ?

Nejake rady ? robim ja nieco zle ? Dakujem!

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.233.–
peter
~ Anonymní uživatel
3714 příspěvků
23. 5. 2017   #2
-
+1
-
Zajímavé

Pouzivam far manager na vse :) Pokud by to v nem neslo, tak zkusim google.
Jsou i specializovane programy pro hromadne upravy dokonce skrz nekolik souboru.

Je pro tebe problem tu db naimportovat a pak to prepsat pomoci sql prikazu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:dde3:2b...–
peter
~ Anonymní uživatel
3714 příspěvků
23. 5. 2017   #3
-
0
-

To zasekol je velmi nepresny vyraz, on to mohl nahrazovat. Jakou ma ten soubor velikost? Ono to chvili trva. Obvykle programy nejsou stavene na editaci obriho souboru, takze se obvykle jako kdyz seknou a cela uprava jim trva straaasne dlouho.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:dde3:2b...–
Koder0
Newbie
23. 5. 2017   #4
-
0
-

far manager funguje super. Dakujem peter 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.233.–
Řešení
Kit+15
Guru
23. 5. 2017   #5
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

#1 Koder
Malé i velké  soubory otevírám ve Vimu. Opravdu velké soubory (gigabajty až terabajty) edituji obvykle sedem nebo AWK.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.112.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Otvoriť v programe ... — založil mephi

V akom jazyku kódiť weby ? — založil lukas.balaz

Ako otvoriť obrázky v Jave — založil Dead Boss

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý