Jak spustit program pri odhlaseni uzivatele? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak spustit program pri odhlaseni uzivatele? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak spustit program pri odhlaseni uzivatele? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

machis0
Newbie
21. 2. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,

mam napsany program v prog. jazyce C a potreboval by jsem, aby se automaticky spustil pri odhlasovani uzivatele (OS je WinXP).

PLS poradte jak to mam udelat.

Za odpovedi predem moc diky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DavesMan
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
21. 2. 2007   #2
-
0
-

Windows XP umí nastavit login skript, to je bez problému. Ovšem o logout skript,... nic takového jsem bohužel nenašel. Jediné, co mě napadá, je po zalogování (tj. z nabídky Po spuštění, nebo z registrů ...\...\...\Run) spustit nějaký malinkatý neviditelný prográmek. Ten by celou dobu seděl na pozadí a v momentě, kdy by dostal zprávu WM_QUERYENDSESSION (dotaz, zda-li může být ukončen - dostane je při odhlášení) by provedl požadovaný úkol (spustil proces) a odpověděl by na to OK. Ten spouštěný proces by nesměl trvat moc dlouho, nebo by musel být spuštěn asynchronně, ale to zase nezaručíš, že ti ho Widle nekillnou.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
machis0
Newbie
21. 2. 2007   #3
-
0
-

Mohl by mi nekdo prsim poradit, jak mam odchytovat zpravy od win.
Nejlepe nejaky jednoduchy priklad(pokud mozno s popisem) na kterem by to slo lehce pochopit.
Hledal jsem to na netu ale nenasel jsem nic podle ceho by jsem to mohl udelat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DavesMan
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
21. 2. 2007   #4
-
0
-

Pokud neumíš programovat pro Windows (WinAPI nebo MFC), což nejspíš ne, tak by ses to měl naučit. Jednoduchý příklady najdeš všude na internetu. Jak vytvořit okno, jak zpracovat zprávy (události), atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
machis0
Newbie
22. 2. 2007   #5
-
0
-

Zkousel jsem to udelat, ale program probehne a nic se nestane.
Pls poradte v cem jsem udelal chybu.


#include<windows.h>
#include<windowsx.h>
#include "index.h"


LRESULT CALLBACK WindowProc(HWND hWnd,
UINT msg,
WPARAM wParam,
LPARAM lParam);

int WINAPI WinMain (HINSTANCE hInstance,
HINSTANCE hPrevInstance ,
LPSTR lpCmdLine,
int nShowCmd)

{
MSG msg;


while (GetMessage(&msg, NULL, 0, 0))
{

TranslateMessage(&msg);
DispatchMessage(&msg);

}
return (int) msg.wParam;
}


LRESULT CALLBACK WindowProc(HWND hWnd,
UINT msg,
WPARAM wParam,
LPARAM lParam)
{
switch(msg)
{
case WM_QUERYENDSESSION:
index();

break;
return DefWindowProc(hWnd, msg, wParam, lParam);
}
return 0;

}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
machis0
Newbie
25. 2. 2007   #6
-
0
-

PLSSSSSSSSSS poradte nekdo, uz fakt nevim co stim :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nosko
~ Anonymní uživatel
140 příspěvků
25. 2. 2007   #7
-
0
-

machis píše:#
# Zdravim,#
##
#mam napsany program v prog. jazyce C a potreboval by jsem, aby se automaticky spustil pri odhlasovani uzivatele (OS je WinXP).#
##
#PLS poradte jak to mam udelat.#
##
#Za odpovedi predem moc diky


Neviem ci ti to pomoze ale ked spustis v cmdecku gpedit.msc , tak sa tusim nieco podobne da nastavit [aspon sa mi zda ze som tam nieco take videl]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
machis0
Newbie
26. 2. 2007   #8
-
0
-

To Nosko: MOC DIKY podarilo se mi to pomoci toho gpedit.msc udelat :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Spustit při startu windows — založil VladislavK

Spustiť program znova. — založil zonda

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý