Časovač – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Časovač – Python – Fórum – Programujte.comČasovač – Python – Fórum – Programujte.com

 

Stevo0
Newbie
21. 2. 2007   #1
-
0
-

Zdravim.

Potrebujem premennú ktorá sa bude meniť s uplynutým časom od jej vzniku, alebo vynulovania s presnosťov na 2 desatiné miesta.
Existuje na to nejaký modul, alebo to musím počítať podla fps-ka?

Vďaka.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Duch
22. 2. 2007   #2
-
0
-

To zgerbiak:
No mohl by si použít modul time ma to psat sekundy?Nebo i minuty?Nebo snad hodiny? No kdybys mi na tohle odpověděl vygenoroval bych kod, a napsal tady na foru.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Stevo0
Newbie
22. 2. 2007   #3
-
0
-

To paking:
Ono to ma pisat sekundy + 2 desatine miesta.
Cez systemovy cas to viem, ale len sekundy. :/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
antton
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
22. 2. 2007   #4
-
0
-

import time
time.time()#vraci pocet sekund, myslim, ze od 1.1.1970 s presnosti na 7 desetinych mist

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Stevo0
Newbie
1. 3. 2007   #5
-
0
-

To antton:
Aha, vdak ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
stanke0
Návštěvník
9. 3. 2007   #6
-
0
-

jak to funguje, popiste pls blizssie + daake tie prikazy ak by boli, thx :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
stanke0
Návštěvník
14. 3. 2007   #7
-
0
-

hmmm, takze ked mam napr time.clock() to mi casuje cas od vzniku okna(ak som spravne pochopil)
ako ju hodim niekam aby sa menila vkuse s casom?
ked spravim:

var=IntVar()
var.set(time.clock())

tak mi to da do celych sekund, a ako spravim aby sa mi urcity casovy udaj menil vzdy ked sa zmeni var? teda po kazdej sekunde? ked ho napr chcem zapisat do entry, alebo Label... nieco ako stopky...?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

časovač — založil Pikin88

Časovač — založil aTTix

Casovac — založil Odin

časovač — založil xeonikx

SDL časovač — založil vollf82

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý