Nepřepisování souboru java – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nepřepisování souboru java – Java – Fórum – Programujte.comNepřepisování souboru java – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Piwik0
Duch
4. 6. 2017   #1
-
0
-

Zdravím potřeboval bych pomoct, mám kód na uložení vstupu do testového souboru ale pokaždé mi ho přepíše a já bych chtěl aby mi to do něho zapisoval pod sebe, jak to udělat? Díky.
 

   String s = text1.getText();
   FileOutputStream fop = null;
   File file;
   file = new File("newfile.txt");
            fop = new FileOutputStream(file);

            // if file doesnt exists, then create it
            if (!file.exists()) {
                file.createNewFile();
            }

            // get the content in bytes
            byte[] contentInBytes = s.getBytes();

            fop.write(contentInBytes);
            fop.flush();
            fop.close(); 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.167.–
MilanL+1
Grafoman
4. 6. 2017   #2
-
0
-

#1 Piwik
co zkusit


FileOutputStream(File file, boolean append)

navíc měl bys to otevírání streamu mít až podle testu existence, pokud existuje tak append jinak new

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.112.167.–
Piwik0
Duch
4. 6. 2017   #3
-
0
-

#2 MilanL
fajn díky a nevíš jak to řádkovat pod sebe a ne vedle sebe do toho souboru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.167.–
Kit+15
Guru
4. 6. 2017   #4
-
0
-

#3 Piwik
Stačí vždy přidat odřádkování na konec.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý