PHP echo píše na začátek mezery ?! – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

PHP echo píše na začátek mezery ?! – PHP – Fórum – Programujte.comPHP echo píše na začátek mezery ?! – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
TB
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
5. 6. 2017   #1
-
0
-

Ahoj všichni,
mám takový problém s výstupem v PHPku.

Pokud mám ve skriptu příkaz
echo "TEST" (tj .4 písmena)
pak při načtení výstupu např. přes wget dostanu text
"                                  TEST" (tj.prázné znaky předtím)
Můžu ten vstup trimovat nebo ne, pokaždé je to stejné, čili přepokládám nějaké nastavení PHP nebo Apache ?

Díky za každou pomoc,
 TB

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.15.146.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
5. 6. 2017   #2
-
0
-

#1 TB
Zkontroluj soubor, ve kterém je skript uložen, odesílá se každá mezera/prázdný řádek mimo php skript, tzn. mimo závorky <?php ?>.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.225.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
TB
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
5. 6. 2017   #3
-
0
-

#2 z_moravec
Tak bohužel, stále to přetrvává :-/
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.15.146.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
5. 6. 2017   #4
-
0
-

#3 TB
Dej sem celý skript.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.225.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
weroro0
Návštěvník
5. 6. 2017   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.72.–
Front-end web developer at Azet, a.s. & Ringier Axel Springer Slovakia.
peter
~ Anonymní uživatel
3395 příspěvků
5. 6. 2017   #6
-
0
-

Zkus pouzit file_get_contents a vystup zasifruj treba pres base_convert, abys vedel, jake jsou tam presne znaky. Pak lze urcovat, kde se vzali. Pripadne teda v editoru, ktery umi zobrazit hexa cisla obsahu.

http://php.net/manual/en/function.file-get-contents.php

http://php.net/manual/en/function.base-convert.php

Predpoklad je ten, ze ty znaky tam dostanes nekde z predchozich funkci nebo vlozenych souboru. Schvalne, zkus do toho souboru zapsat znak hned po otevreni a pak nech probehnout zbytek programu. Hadam, ze ti to vyplodi pro zapsani 'aaa'
"aaa                                  TEST"

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:7118:6a...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

PHP v HTML pomocí ECHO! — založil parigamercz

PHP začátek — založil Mayo

Začátek-instalace php — založil xjx

Tlacitko pise do pole — založil Marek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032018 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý