Zdravim vsetkych, uz nejaky cas pouzivam framework Yii2, ale chcel by som sa naucit nieco dalsie. Je nejaky sposob podla ktoreho si vybrat aky framework pridat do zbierky ? Po malom patrani na par forach a roznych ponukach prace ktore som nasiel na nete, ci uz domace, alebo zaranicne som usudil ze sa rozhodnem medzi laravelom a symfony.
Vedeli by ste mi poradit ktorym zacat ? Su tieto dva spravnou volbou ? Za akukolvek pomoc/radu budem vdacny :)
Fórum › PHP
Ktory php framework sa naucit ako dalsi ?
#1 nord
Co třeba PDO nebo DomDocument? Sice to nejsou frameworky, ale jsou velmi užitečné. Pro pokročilejší ještě XsltProcessor, který se dá využít jako rychlý framework pro formátované vstupy a výstupy.
#1 nord
Laravel je z časti postavený práve na Symfony. Takže Symfony je určite lepšie voľba. Sám sním dlhodobo pracujem a nemôžem si vynachváliť. Dajú sa na ňom postaviť aj väčšie projekty (návštevnosť 10 000+ ľudí denne). Má skvelú a rýchlo reagujúcu tech podporu. Zatiaľ každú chybu, ktorú sme v priebehu vývoja na Symfony nahlásili (väčšinou sa ale jednalo o špeci veci, ako problémy so zahrievaním cache na read only serveroch) autori vyriešili do týždňa. Zároveň má perfektnú dokumentáciu, prípadne StackOverflow komunitu.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa

Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jaky dalsi framework / engine se naucit k c# — založil qwertys
Nette ako najlepší PHP framework? Alebo čisté PHP? — založil stif
Ako sa naučiť algoritmycky rozmíšlať — založil Patrik
Java - GUI (ako sa naucit) — založil puko123