Dynamicky pridavane formulare nette – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Dynamicky pridavane formulare nette – PHP – Fórum – Programujte.comDynamicky pridavane formulare nette – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
nord0
Návštěvník
21. 6. 2017   #1
-
0
-

Zdravim vsetkych,
potreboval by som poradit s jednym problemom. Som zaciatocnik s nette, resp. zacal som dnes a mam problem s dynamickym pridavanim formularov. Teda mam nacitany defaultne jeden formular a chcem mat button na zaklade ktoreho sa prida uplne rovnaky formular ku tomu defautne nacitanemu.  
Ako to mozem urobit ? urcite to bude pridavane a mazane javascriptom ale ako na to ? 
Mala by byt vytvorena funkcia v controllery/presentery pre vytvorenie jedneho formulara a tou nejak pridavat/renderovat novy form, alebo ? Neviem si s tym poradit.
Dakujem za akukolvek pomoc :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a02:ab04:1dc0:4800:484f:...–
peter
~ Anonymní uživatel
3621 příspěvků
22. 6. 2017   #2
-
+1
-
Zajímavé

Netusim, jak si to predstavujes. S nette to asi nema prilis spolecneho, to vetsinou pracuje s php, ne?
Bud to pridavas dynamicky, javascriptem generujes cely form.
Nebo to pridavas v php pomoci nejake promenne generujes form.
Nebo to jen javascriptem skryvas pres display.

Mimochodem, ted docela frci getbootstrap pro html / css / js. Nevim, kolik js dava nette, ale jednoduche skryvani lze v tomhle udelat celkem snadno. Jsou tam i examply. Staci si proklikat menu nahore, abys zhruba pochopil, co to je.
http://getbootstrap.com/…ing-started/
http://getbootstrap.com/javascript/

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:8c60:ab...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032020 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý