Zdravim,
Mel bych takovou prosbu, pro nekoho kdo umi C to bude hracka na 15 minut, v Delphi nebo tak to pude taky udelat rychle urco J.
V praci mame soft PIMPhony (rozvadet to dal nebudu, je to nudny), a kazdej mame svůj ucet, ale ten se vaze na kazdej pocitac, takze pulce lidem to nejde, pulce lidem to jde (pulka lidi tu před sebou nez nastoupili měli člověka, co zmenil heslo a uz se neda zjistit – zjistit se da, ale tak slozite ze nam to ani IT nechtej udelat) – jak se řekl, nebudu dále rozvadet.
Tak bych si to rad zprovoznil… nejdriv sem hledal na netu nejakej softik, kerej by mi to udelal, ale nic sem nenasel, a naprogramovat ho bude rychlovka J.
Jedna se o tohle:
Napisu heslo, dam ENTER nebo manualne kliknu na další, a bud me to pusti dal, nebo napise error ze je spatny heslo (jako na obrazku).
Tak nakej generator, co by mi do toho zkousel PINy od 0000 do 9999, a po kazdym pokusu dal enter nebo manualne kliknul mysi na Další, a pokud se screen zmeni nebo nezmeni, tak bud zkouset dal nebo prestane a napise mi ten PIN kerej prosel. (nevim jestli to pomuze, ale když dam ENTER nebo i rucne kliknu na další, tak furt muzu psat další novej PIN aniz bych si manualne musel kliknout do okynka na PIN).
Pokusu se zda mit muzu kolik chci, zkusil sem jich tak 100 a nevyhodi me to za velkej počet pokusu.
Cca 2 vteriny trva, nez se to heslo vrati ze je spatny (mezi tim co loaduje a checkuje to heslo, tak button „Další“ zšedne jako na obrázku).
Nebyla by nejaka moznost dohody?