Ladění v Code::Blocks a nefunkční break points – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ladění v Code::Blocks a nefunkční break points – C / C++ – Fórum – Programujte.comLadění v Code::Blocks a nefunkční break points – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
oxidián0
Grafoman
26. 7. 2017   #1
-
0
-

Ladím c program v Code::Blocks a když nastavím breakpoint na řádek tak se nikdy debuger nezastaví. Program se normálně spustí. Takže ho nemohu odkrokovat. Nevíte čím to může být? Je jedno jestli dám zarážku do main() nebo do initiate(), která se spouští hned po přidělení paměti. Zastavit by se to mělo. Zkoušel jsem restartovat program a znovu otevřít projekt a nic se nezměnilo.

edit: kdybych aspoň věděl jak zjistit jestli to běží na debug nebo release.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.61.–
26. 7. 2017   #2
-
0
-

Ono to může být i tím, že k tomu breakpointu nedoběhne, zacyklí se to už před ním.

Při kompilaci volíš, zda debug nebo release. Pokud to neukazuje v okně IDE, hledal bych to v Project Properties.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
oxidián0
Grafoman
26. 7. 2017   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
Nemám tam tu volbu a v nastavení jsem na nic nepřišel. To není jako VS C++ kde to máš uvedené nahoře.

Našel jsem: Build/Select Target/Debug

zaškrtnuté je debug a stejně to nejede...

Funguje jen Step into a pak F7 Next step. Ale ne ty break pointy

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.61.–
oxidián0
Grafoman
26. 7. 2017   #4
-
0
-

#3 oxidián
Asi jsem to našel:

Path with spaces

Breakpoints could not work if the path/folder you've placed your project contains spaces or other special characters. To be safe use English letters, digits and '_'.

Tak po přesunu do jiného adresáře bez mezer a po Clean and Rebuilt to už funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.61.–
MilanL+1
Expert
26. 7. 2017   #5
-
0
-

#4 oxidián
hm taková drobnost, mezera a jakej to má vliv :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.112.167.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 156 hostů

Podobná vlákna

Code::Blocks — založil Dodo

Code::Blocks a databáze — založil RoboHK

Code blocks problém — založil Houp nepřihlášen

...not built yet... Code Blocks — založil Maratonec

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý