Vkládání značek do formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vkládání značek do formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVkládání značek do formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

21. 2. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,
sháním javascript, který po kliknutí na odkaz vloží nějaký text do formuláře.
Mám takový javascript, ale po přídání tagu, se nevrátí kurzor na původní místo. Němáte někdo takový script, který by uměl vrátit kurzor na původní místo a pokud možno také vkládal značky tam kde kurzor momentálně je ? ( ne pouze na konec).




<SCRIPT language=JavaScript>
<!--
function add_smile(t){
document.formular.clanek.value+= '' + t + '';
}
-->
</SCRIPT>

<a href="javascript:add_smile(' _:(_ ')">
odkaz
</a>






p.s. ted koukám že tady u tohoto formuláře takový je, kdo ho za mě vydoluje ze zdrojáku ? :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Když to říkám, tak to asi bude pravda.
28. 2. 2007   #2
-
0
-

To daneka: Uz jsem si pomohl sam, ani to jsem nebudu davat protoze o to nejspis neni zajem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Když to říkám, tak to asi bude pravda.
kekso
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
22. 3. 2007   #3
-
0
-

To daneka: jasne, ze je o to zaujem, hod to sem prosim ta

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý